Turist Fener!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Turist Fener!
F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme rövanşında bu gece MTK ile karşılaşıyor. İstanbul'daki ilk maçı, rakibine pozisyon bile vermeden güle oynaya 2-0 kazanan F.Bahçe dün Macaristan'a adeta turistik geziye gitti. Zayıf rakibini yine yenip tur atlamaya kararlı olan temsilcimizin maçı, saat 21.45'te başlayacak ve NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.

***​

Zaferle dön

Macarların, daha önce 2 kez elediği sarı-lacivertliler karşısında bu defa şansları yok! 21.45'teki maçı, NTV Spor naklen veriyor.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk karşılaşmasında Saracoğlu'nda 2-0 mağlup ettiği MTK karşısında tur maçına çıkıyor. Budapeşte'deki Ferenc Szusza Stadı'nda 21.45'te başlayacak ve NTV Spor'dan naklen ekranlara gelecek olan maçı, İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek; yardımcılıklarını
ise Richardson ile Gosling yapacak. Beraberlikler ve tek farklı mağlubiyetler ekibimizi Şampiyonlar Ligi 3. ön elemeye taşıyacak.

HESABI KAPATACAK
Sarı-lacivertliler tur atlarsa, Partizan- Bakü galibiyle Şampiyonlar Ligi'ne yükselme maçlarına çıkacak. Turu geçerek 6. kez Devler Ligi'ne katılma yolunda önemli bir mesafe kat edecek olan Kanarya, tarihinde iki kez elendiği MTK Budapeşte ile bir anlamda hesabı kapatmış olacak. 5 kez Macar ekipleriyle eşleşip 1 kez turu geçen Fenerbahçe, Avrupa'da çıktığı 72 dış saha maçından 12 galibiyet elde ederken, 49 kez yenildi, 11 maç berabere bitti.

MTK-FENERBAHÇE
Vegh Horvath Lambulics Pinter Pollak Nagy Zsidai Patkai Szabo Bori Urban

Volkan Gökhan Lugano Edu Carlos Selçuk Kazım Uğur Alex Semih Güiza
 
schumici

schumici

Üye
turu galibiyetle kapta gel fenerim:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt