Turgay Kıran: “Çok kısa zamanda müjdeli haberleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
Turgay Kıran: “Çok kısa zamanda müjdeli haberleri
Turgay Kıran: “Çok kısa zamanda müjdeli haberleri vereceğiz”

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, 100. Yıl Balosu’yla ilgili düzenlenen basın toplantısında, medya mensuplarının Ribery ve yeni transferlerle ilgili sorularını da yanıtladı.

İlk olarak Ribery konusuna değinen Turgay Kıran; “Bildiğiniz üzere FIFA’nın yasal prosedürleri var. FIFA kendine gelen bir başvuruyu inceler ve gerekli yazışmaları yapar. FIFA’dan Türk Futbol Federasyonu’na (TFF) bir yazı gelmiştir. TFF’den oyuncunun futbol hayatının devam etmesi için izin istemektedirler. Bu da tabii ki TFF’nin vereceği karara endekslidir. FIFA her zaman bir futbol kuruluşu olarak futbolcusunun oynamasını ister. Bunlar rutin ve normal yürüyüşlerdir. Ama bizim davamız devam etmektedir. Ribery lisansı için FIFA’ya başvurmuştur. FIFA da TFF’ye belli bir müddet vererek cevap isteyecektir. TFF cevap yazdıktan sonra, FIFA futbolcu lehinde geçici bir lisans verir. Ama bizim davamız ve çalışmalarımız devam etmektedir ve hiç bir sorun yoktur”

Transferlerle ilgili olarak da açıklama yapan Turgay Kıran, şunları söyledi: “Önemli bir futbolcuyla anlaşmak, günler alan bir mesele. Çünkü detaylara giriliyor. Hemen para alışverişine girilmediğini siz benden daha iyi biliyorsunuz. Dolayısıyla detaylar çalışılırken, küçük küçük sorunlar çıkıyor. Sanıyorum ki 2-3 gün içerisinde Galatasaray Spor Kulübü olarak sizlere bu isimlerin doğruluğu veya anlaşmalarını söyleyeceğiz. Futbolcu arkadaşlarımızla temas kurulmuştur. Çalışmalar devam etmektedir. Çok kısa zamanda müjdeli haberleri, elbet imzaladıktan sonra vereceğiz.”

Bir basın mensubunun Turgay Kıran’a, “Insua'nın daha yakın görüldüğünü" hatırlatması üzerine ise şu yanıtı verdi: “Yaklaşık 7-8 tane çok önemli futbolcuyla irtibat halindeyiz. Evet, Insua’ya daha yakınız. Çünkü Gerets de Insua’yı önemli bir futbolcu olarak benimsiyor. Arkadaşlarımız bitirmeye çalıyor, inşallah çok kısa zaman içerisinde cevap alacağız.”
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt