Hoşbulduk da niye abim somuru:
Türe Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: kış Süleyman hadi - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... hadi len ordan
Türe Üye Konu Sahibi Weewoo' Alıntı: O değilde türe deyince aklıma yumurta geliyo Bkz: Genişletmek için tıkla ... Nerde çıkıyor bu yahu Anlamı devlet adalet bu arada İsmailcim - - - Eklendi - - - Jack-Sparrow' Alıntı: süleyman barıştıkmı Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm
Weewoo' Alıntı: O değilde türe deyince aklıma yumurta geliyo Bkz: Genişletmek için tıkla ... Nerde çıkıyor bu yahu Anlamı devlet adalet bu arada İsmailcim - - - Eklendi - - - Jack-Sparrow' Alıntı: süleyman barıştıkmı Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm
Türe Üye Konu Sahibi Weewoo' Alıntı: Abi ben türe yumurta alıyorum.Ordan aklımda kalmıştır Genişletmek için tıkla ... Cidden mi len ismail sen alem adamsın valla
Weewoo' Alıntı: Abi ben türe yumurta alıyorum.Ordan aklımda kalmıştır Genişletmek için tıkla ... Cidden mi len ismail sen alem adamsın valla
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Türe' Alıntı: Hoşbulduk da niye abim Genişletmek için tıkla ... Ben de kendime ban atarsam anlarsın
Türe Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Ben de kendime ban atarsam anlarsın Genişletmek için tıkla ... nayır - - - Eklendi - - - CasuS_87' Alıntı: Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
Rambo_FT' Alıntı: Ben de kendime ban atarsam anlarsın Genişletmek için tıkla ... nayır - - - Eklendi - - - CasuS_87' Alıntı: Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk