Haydar Emekli Yönetici Amaru Shady' Alıntı: başlığı önemsemeyin aklıma ilk gelen oldu kendisi yazdım ben de. neyse ben geldim bayadır uğramıyordum burda kimler var bilmiyorum tanıdıklarım bi şeyler yazarsa bu mesajın altına memnun olcam beni tanımayanlar, konunun gereksizlerde olması konumu çöp haline getirmenizi gerektirmiyo, teşekkürler. tanıyanlar için de aynısı geçerli Genişletmek için tıkla ... vay furkan nasılsın. bayadır yoktun
Amaru Shady' Alıntı: başlığı önemsemeyin aklıma ilk gelen oldu kendisi yazdım ben de. neyse ben geldim bayadır uğramıyordum burda kimler var bilmiyorum tanıdıklarım bi şeyler yazarsa bu mesajın altına memnun olcam beni tanımayanlar, konunun gereksizlerde olması konumu çöp haline getirmenizi gerektirmiyo, teşekkürler. tanıyanlar için de aynısı geçerli Genişletmek için tıkla ... vay furkan nasılsın. bayadır yoktun
Amaru Shady Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Al şunu ceza yemeden Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sen verene kadar buldum indiriyom bile İsmail' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum İsmail Byhaydar' Alıntı: vay furkan nasılsın. bayadır yoktun Genişletmek için tıkla ... sağolasın Haydar çok iyiyim
~N.A.W.Y~' Alıntı: Al şunu ceza yemeden Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sen verene kadar buldum indiriyom bile İsmail' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum İsmail Byhaydar' Alıntı: vay furkan nasılsın. bayadır yoktun Genişletmek için tıkla ... sağolasın Haydar çok iyiyim
Amaru Shady Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ben FIFA oynıyım akşam görüşürüz
Amaru Shady Üye Konu Sahibi -Battal' Alıntı: Hoşgeldin Akşam cs atalım beraber Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum atmayalım la o kadar indirdik gittim ben akşam haber vericem size
-Battal' Alıntı: Hoşgeldin Akşam cs atalım beraber Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum atmayalım la o kadar indirdik gittim ben akşam haber vericem size
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Vay vay sen gelir miydin Genişletmek için tıkla ... geldiğime göre gelirmişim demek
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... noldu yemek yedikten sonra gelcem burda olun @~N.A.W.Y~ @-Battal
Türe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... noldu yemek yedikten sonra gelcem burda olun @~N.A.W.Y~ @-Battal
Amaru Shady Üye Konu Sahibi @~N.A.W.Y~ burda mısın burdan yazmasam whatsapp'dan yazıcam yine titriycek o telefon
Amaru Shady Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Yaz lan orada forum kuralları yok ne de olsa Genişletmek için tıkla ...