Turcell T20 'ye -huawei u8650 orjinal rom yüklersek garanti dışı kalır mı? yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m3hm3t1991

m3hm3t1991

Üye
    Konu Sahibi
Turcell T20 'ye -huawei u8650 orjinal rom yüklersek garanti dışı kalır mı? yardım
Turcell T20 'ye-huawei u8650 orjinal rom yüklersek garanti dışı kalır mı? yardım ?

karayel90

karayel90

Üye
Hayır garanti dışı kalmaz hatta farklı rom yüklemelerinde bile garanti dışı kalmaz huawei bunu kendi sitesinde yayınlamıştı

Peocawe

Peocawe

Üye
Custom romlarda garanti dışı diye biliyordum ben sadece. Stocklarda hiç bir problem olmaz. Eğer arkadaşın dediği gibi öyle bir durum varsa iyi birşeymiş bu.

m3hm3t1991

m3hm3t1991

Üye
    Konu Sahibi
Hayır garanti dışı kalmaz hatta farklı rom yüklemelerinde bile garanti dışı kalmaz huawei bunu kendi sitesinde yayınlamıştı

Custom romlarda garanti dışı diye biliyordum ben sadece. Stocklarda hiç bir problem olmaz. Eğer arkadaşın dediği gibi öyle bir durum varsa iyi birşeymiş bu.

bazı forum sitelrinde garanti dışı kalır diye biligiler var yani huawei room yüklesem garantiye gönderdiğim zamn sorun olmaz değil mi sonra telefon elimde kalmasın o kadar para verdim ama turkcell uygulamaları beni cok rahatsız etti yoksa yüklemek istemezdim

karayel90

karayel90

Üye
Sen gene ne olur ne olmaz yükle öyle gönder sonuçta burası türkiye :D

• Beğen
Tepkiler: m3hm3t1991
m3hm3t1991

m3hm3t1991

Üye
    Konu Sahibi
Sen gene ne olur ne olmaz yükle öyle gönder sonuçta burası türkiye :D
diyelim telefon açılmıyor sonra nasıl yüklerim ki yani tam anlamıyla garanti dışı kalır mı kalmaz onu öğrenmek istiyorum klamaz ise hemn yüklemeyi düşünüyorum

MBrkA

MBrkA

Üye
Huawei rom yuklersen Turkcell sana yardim etmez buyuk ihtimalle.O yuzden once suanki Turkcell romunu yedekle sonra huawei rom yukle.Garantiye verirken Turkcell rom yuklersin.

• Beğen
musa1775

musa1775

Üye
bende vodafone 858 smart var root.ve rom yukledim . daha sonra telefonumun kullanici kaynakli hoparlor sorunu cikti ve garantiden yaptirdim yani root yapinca garanti falan gitmiyor ama telefona tekrar vodafone orrjinal rom falan kurmuslar

• Beğen

Avunyali

Üye
T20'de Bir Huawei Markası Olduğu İçin Huawei'nin Bütün ROM'larını Yükle ... Garanti Dışı Kalmaz ..!!

• Beğen
m3hm3t1991

m3hm3t1991

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkür ederim orjinal romu yükledim çok hoşuma gitti herkese tavsiye edrim telefon iphone oldu :)

zehra3434

Üye
arkadaşlar bende root yapmak istiyorum ama kendi başıma yapamıyorum bildiğiniz telefoncu yada başka bi yer varmı root yapabileceğim ??

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
arkadaşlar bende root yapmak istiyorum ama kendi başıma yapamıyorum bildiğiniz telefoncu yada başka bi yer varmı root yapabileceğim ??
Daha az önce Root'ladım bir tane T20, basit bir işlem. Bunun için para vermeyin bence.

Kerim.

Kerim.

Üye
Bozar herhalde.garantiye verceginde turkcell romunu yuklersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt