kacaksevgilim Üye cebim' Alıntı: Benim bildiğim turbo msn ise girişte 1 kontor yiyor bidaha yemiyo galiba Genişletmek için tıkla ... Yalnış biliyorsun kardeşim girde bak bakalım ondan sonra kontörlerine çevrim dışı kişileri gizleme yok hala bunuda sevmedim yaws
cebim' Alıntı: Benim bildiğim turbo msn ise girişte 1 kontor yiyor bidaha yemiyo galiba Genişletmek için tıkla ... Yalnış biliyorsun kardeşim girde bak bakalım ondan sonra kontörlerine çevrim dışı kişileri gizleme yok hala bunuda sevmedim yaws
eeness Üye ya biraer boşweer 5 günü flan indirme bunu kontörüne yazıkkk he ben çok zenginim kontör öd dersen indirr
ya biraer boşweer 5 günü flan indirme bunu kontörüne yazıkkk he ben çok zenginim kontör öd dersen indirr
ilo53 Üye arkadaslar bende 6600 var msn programı yuklemek ıstıyom ama hep hata verıyo turbo msn acılmıyo cepte msn acılmıyo baska onerecegınız msn programı varmı --------------- Ekleme --------------- yukledım ama msn baglantısı kesıldı hatası verıyo
arkadaslar bende 6600 var msn programı yuklemek ıstıyom ama hep hata verıyo turbo msn acılmıyo cepte msn acılmıyo baska onerecegınız msn programı varmı --------------- Ekleme --------------- yukledım ama msn baglantısı kesıldı hatası verıyo