onu bunu anlamam tümer metin sadece askere gitmemek için yunanistan'a transfer olmuştur.başka gün olsa eyvallah derim ama günümüzde daha hassasım bu konuya.fenerbahçeye geldiği sene askerlik sorunum yok askere gidecem dedi.avrupa'ya gitmedi.peki ya şimdi neden askere gitmemek için yunanın eline bırakıyo kendini.
Zamanında bunu Erol Bulut yaptı, İbrahim Kutluay'da yaptı. Bir araştır bakalım kaç futbolcu 15 veya 18 ay askerlik yapmış?
Ben neden futbolumun son zamanlarında askere gideyim ki? Bende olsam bende gitmem. Gel şimdi banada beddua et. Şunuda belirteyim eğer imkanım olursa bende 21 gün yapıcam. Askerlik profesyonel bir meslek olmalı herkes asker olmamalı.
3 ay eğitimden geçmiş adam dağa gönderiyorlar. Sonra şehit. Olucak tabi bide olmasın mı. Pkk'nın köpekleri kaç sene eğitim görüyo senin mehmetçiğin 3 ay.! Peh insan hayatı bu kadar basit değil.
O durumda olupta gitmeyecek adam yok askere. Geçelim bu vatan millet sakarya ayaklarını. Savaş çıksa hepimiz en önde gideriz savaşa ama onun haricinde askerlik sadece boş bir olay. Profesyonel askerliğe geçilmeli görüşünü savunuyorum ve savunmaya da devam edicem.
Ayrıca başlığıda kapatıyorum kimseye maxicep.com üzerinden hakaret edemezsiniz.
Bilginize.