Tümer Metin'in Allah Belasını Versin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JCKL

JCKL

Üye
    Konu Sahibi
Tümer Metin'in Allah Belasını Versin!!!
bu kadar haysiyetsiz,pislik bir oyuncu olur mu?

bizim evlatlarımız kandilde cudi eteklerin de domuz kovalarken

Allah'sızın çocuğu askere gitmemek için avrupa'ya transfer oluyo

hemde bi yunan takımına burada sadece şunu söylemek istiyorum

ALLAH TÜMER'İN BELASINI VERSİN...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hooooooyyttt Yine mi sensin O9uz sen ne zaman dogru msj yazacaksın be..Kovurlar hangi yüzle tekrar geliyorsun...kapıdan kovsalar bacadan girmeye çalışıyon. Ne yüzün var be

Salihyet

Salihyet

Üye
Tümere küfür etmek için bahane aramayın adam koçlar gibi oynadı bi rahat bırakın .. (umarım beddua kendine döner) Sözün doğru ise dilin kımıldasın , Sözün eğri ise onu saklamalısın. (anlayan anlar.)

FerreT

FerreT

Üye
Sözlerin çok ağır ve gereksiz oyuncu Transfer olur Transfer edilir bundan normal bişey olamaz..Çoğu ülkedede Askerlik zorunlu değil..Adam belli bi yaşa gelmiş bide futbolcu Askere gitse futbolu unuttururlar adama

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Ben ne Fenerbahçe liyim ne Beşiktaşlı.Galatasaray lı olarak yeterince objektif bakabilirim sanırım.

Hani İsviçre maçında bağıra bağıra kendini yırtarak İstiklal Marşı'nı okuyan Alpay varya.Hani milli takıma tek gönül veren ülkesini en çok seven futbolcu diye maçtan sonra haberleri çıkan futbolcu Alpay.Kaç gün askerlik yaptı ?

Bunu herkes yapıyor sadece Tümer değil.Eğerki beddua edilecekse Beşiktaş tan başka takımda oynamam deyip Fenerbahçe ye gidip sözünde durmadığı döneklik yaptığı için et.Ki onada beddua edilmez bence.Sövülür :)

Alpay tezkere aldı

Almanya İkinici Ligi takımlarından FC Köln'ün tecrübeli futbolcusu Alpay Özalan, yurtdışı döviz bedelli olarak 21 gün süreyle askerlik görevini yaptığı Burdur 58'inci Piyade Er Eğitim Alayı'ndan tezkere aldı.3 Ocak'ta babası Mustafa Özalan ile geldiği birliğinin kapısından asker arkadaşlarıyla çıkan Alpay'ı yine babası karşıladı. Kendisi gibi kısa dönem askerlik yapan arkadaşları ile alayın dışında vedalaşan Alpay, özel bir araçla Burdur'dan ayrıldı.

24.01.2008
Kaynak : DHA

arslansem

arslansem

Üye
Tümerin yaptığı sadece askerlik için ...üstelik öyle bi sorunu olmadığını ve askerlik yapacağını söylemesine rağmen...Kendi sorunu...Vicdanına bırakmak gerek :oke:

JCKL

JCKL

Üye
    Konu Sahibi
onu bunu anlamam tümer metin sadece askere gitmemek için yunanistan'a transfer olmuştur.başka gün olsa eyvallah derim ama günümüzde daha hassasım bu konuya.fenerbahçeye geldiği sene askerlik sorunum yok askere gidecem dedi.avrupa'ya gitmedi.peki ya şimdi neden askere gitmemek için yunanın eline bırakıyo kendini.

ukalgs

ukalgs

Üye
bencede kaçıyor yazıklar olsun hiç iyi yapmıyor yazık

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
onu bunu anlamam tümer metin sadece askere gitmemek için yunanistan'a transfer olmuştur.başka gün olsa eyvallah derim ama günümüzde daha hassasım bu konuya.fenerbahçeye geldiği sene askerlik sorunum yok askere gidecem dedi.avrupa'ya gitmedi.peki ya şimdi neden askere gitmemek için yunanın eline bırakıyo kendini.

Zamanında bunu Erol Bulut yaptı, İbrahim Kutluay'da yaptı. Bir araştır bakalım kaç futbolcu 15 veya 18 ay askerlik yapmış?

Ben neden futbolumun son zamanlarında askere gideyim ki? Bende olsam bende gitmem. Gel şimdi banada beddua et. Şunuda belirteyim eğer imkanım olursa bende 21 gün yapıcam. Askerlik profesyonel bir meslek olmalı herkes asker olmamalı.

3 ay eğitimden geçmiş adam dağa gönderiyorlar. Sonra şehit. Olucak tabi bide olmasın mı. Pkk'nın köpekleri kaç sene eğitim görüyo senin mehmetçiğin 3 ay.! Peh insan hayatı bu kadar basit değil.

O durumda olupta gitmeyecek adam yok askere. Geçelim bu vatan millet sakarya ayaklarını. Savaş çıksa hepimiz en önde gideriz savaşa ama onun haricinde askerlik sadece boş bir olay. Profesyonel askerliğe geçilmeli görüşünü savunuyorum ve savunmaya da devam edicem. ;)

Ayrıca başlığıda kapatıyorum kimseye maxicep.com üzerinden hakaret edemezsiniz.

Bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...