Tüm yöneticlerin Dikkatine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Tüm yöneticlerin Dikkatine
Arkadaşlar bilindiği gibi bazen siyasi görüşlerden dolayı karşılıklı atışmalar yaşanıyor. bu noktada forum yöneticilerinin görüşleri ne olursa olsun olaylara daha ılımlı yaklaşmak ve üyeleri tahrik edici davranışlarda bulunmamaları gerekir. Ancak bazı yönetici arkadaşlar sürekli olarak kendilerine göre karşıt görüşlü insanları tahrik edici türden konular açmakda,hakaret etmekde ve yapılan eleştirilere kulak asmak bi yana tabiri caizse dalga geçmekdeler. Bunu neredeyse alışkanlık haline getirdiler. Ayrıca üyelerin açtığı konularada çanak tutmakdalar. Bu yazdıklarımı özel mesaj olarak gerekli kişilere yolayabilirdim ama herkesin görmesini istedim.Çünki bu yöneticilerin ciddi şekilde uyarılmaları gerektiğini düşündüğüm içindir. Admin arkadaşlarımızında benimle aynı fikirde olan üyelerin bu düşüncesini ciddiye alacağını ümit ediyorum. Herkese iyi forumlar.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
aynen sana katılıyorum murat...herkes sınırını bilmeli...

Kuzen

Kuzen

Üye
İyi güzel söylüyorsunuz da herkesin sizin görüşlerinize uymasını bekleyemezsiniz.Herzaman bir karşıt görüş olacaktır.Önemli olan orta bir yol bulunmasıdır.Zamanında başbakan hakkında karikatürler yayımlandı diye dava açılmıştı.Sözde hakaret varmış karikatürlerde.Ama sonuç noldu ,karikatürler yayımlanmaya devam etti.

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
İyi güzel söylüyorsunuz da herkesin sizin görüşlerinize uymasını bekleyemezsiniz.Herzaman bir karşıt görüş olacaktır.Önemli olan orta bir yol bulunmasıdır.Zamanında başbakan hakkında karikatürler yayımlandı diye dava açılmıştı.Sözde hakaret varmış karikatürlerde.Ama sonuç noldu ,karikatürler yayımlanmaya devam etti.
Benim dediğim karşıt görüşlü olmaları değil. Ancak Hayvan,Şer...z vbb türünden kelimelerin kullanılması doğru değil. Kim olursa olsun bunu yapmamalı hiç kimse. Orta yol bu şekilde bulunmaz zaten. Eğer senin söylediğine göre hareket edilirse demekki herkes birbirine hakaret etmeli nede olsa yayınlanmaya devam ediliyo diyosun. Ozaman orta yol nasıl bulunacak?

Kuzen

Kuzen

Üye

Yayımlanan karikatürler.Hiçbiri ceza almadı.

Daha önce de dediğim gibi kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil,kimse sizin hoşunuza gidecek yazılar yazmak zorunda değildir.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Daha önce de dediğim gibi kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil,kimse sizin hoşunuza gidecek yazılar yazmak zorunda değildir.

pardon da kim kime bizim hoşumuza giden şeyler yazın dedi ki... ???????? kimse kimseden aynı görüşte olmasını beklemiyo...tabiki de karşı görüşler olcak ama kimse bu şekilde hakaret edemez arkadaşımm...ettirmem ben...ne demek şerreffsizz ya...hangi hakla söyleyebiliyolar böyle lafları...

tabiki de görüşünü söyle sonuna kadar savun ama karşı tarafa hakaret etmeden yapılsın bu...ben şimdi çıkıp sana şerreffsizz desem naparsın ????????

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu konuda özeleştiri yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

İyi forumlar.

gknky

gknky

Üye
off off anlayamıorm insanları..

mservank

mservank

Üye
Kimse kimseden aynı görüşlü olmasını beklemiyor sadece biraz saygı be objektif yaklaşım bekliyor herkese iyi forumlar;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bahsettiğiniz konunun linkini alabilir miyim?

yasirarslan

yasirarslan

Üye
:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
Yöneticide Olsa Hiç Kimseye Forumda Böyle Bir Hakarette Bulunulamaz !!!!!!!!
Ayrıca Uzaklaştırma Korkusu Olmasa O Konuyu Açana çok Güzel Bir Cevap Verirdim P.m. Ile
Bunun Gereği Yapılsın Yoksa Ben Uzaklaşacağım Forumdan!!!!!!!
Yönetici Adam Kaliteyi Düşürmez Yükseltir!
:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

Ordinaryüs

Üye
Siyaset yapmak isteyenler maxisiyaset adı altında forum kurup ordan devam etsin. Burası :maxicep:

Salihyet

Salihyet

Üye
Konuyu az önce gördüm ve artık deseler ki maxicep'e tayyip erdoğan yüzünden meteor vuracak.. hiç şaşırmam, yapılmadık hakaret kalmadı zaten, başka konularda da bazı yöneticiler kendi fikrinin aksi iddiaları kabullenemez oldu, sonumuz nereye gider bilemiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt