Tüm Yöneticilerin Tüm Bölümlerde Konuları Denetleme Yetkisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye

Tam bende böyle birşey den bahsedicektim, konunun hangi foruma ait olduğunu gösteren bir bölüm olsa iyi olur.

Özellik gelesiye kadar tapatalktan onaylayabilirsin ben öyle yapiyorum sahsen :) konunun hangi foruma ait oldugu yaziyor..

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2 Beta-6

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Birde bazi konular kacgundur onay bekliyor onayliyamiyorum nedeni yeri dosya paylasim yerinde yardim itemeleri dogru yere tasima islemi yapamiyoruz.

minoo

minoo

Üye
Bi de dün futbol bölümündeki şikayetler bizim bölüme düştü :s
:allalla:

Revengeful

Emekli Yönetici
Adminlik böyle birşey olsa gerek :ehe

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bu resimdeki olay banada oluyor o bolumde diger bolumde olmuyor konu basliklari

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bu resimdeki olay banada oluyor o bolumde diger bolumde olmuyor konu basliklari

Bu konu denetimde arkadaşlar ozan dönecektir.
Biriken konuların farkındayım benzer konular vs karışıkmış gibi görünebilir, konular herkese görünür olduktan sonra dahada karışık bir hal aldı
:hmmm aslında herkes mantıklı olarak kendine göre ve site kurallarına göre uygun gördüğü konuyu onaylarsa karışıklığın azda olsa önüne geçmiş olur.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tamam ama ben onayliyamiyorum nedeni yardim konusunun paylasim bolumunde olmasi.
acaba onaylayip sikayet etsem tasinsami diyorum olurmu?
zaten cogunu onayliyorum.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Arama sayfalarında konunun nereye ait olduğunu gösteren kısım kopyalanamaz mı ki onaylama sayfasına da ?

Ekli dosyalar

Tuba

Tuba

Üye
Yaa konular birikince onay çok zor oluyor vakit kaybı oluyor forum bilgilerinin görünmesi lazım Ozan bi çareee somuru: somuru:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve Şehriyar
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Şimdi tek tek konulara bakmam gerek, denetim olsada rahat olsa dedik dahada zorlaştı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
Şimdi tek tek konulara bakmam gerek, denetim olsada rahat olsa dedik dahada zorlaştı :hmmm

aynen tek tek konulara bakmam gerekiyor mod panelden çok kolay onaylanır ama eklenti yapamam ve paylaşımları beğenemem :s
buda paylaşım yapan üyelerin hoşuna gitmez

---------- Eklendi @ 15:46:24 ---------- Yazıldı @ 14:45:05 ----------

Sonunda bitti konuları mod panelden bulup sonra yeni konuları görebilmek için tüm forumu okumuş olarak kabul etmekten başka seçenek yok :s

---------- Eklendi @ 15:58:06 ---------- Yazıldı @ 15:46:24 ----------

Şehriyar korkma panelde senin konular kaldı ayıklamana gerek yok :kop2:
arada çok nadir bir iki konu var java bölümünde :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Şehriyar korkma panelde senin konular kaldı ayıklamana gerek yok :kop2:
arada çok nadir bir iki konu var java bölümünde :D

Şu an onayda bekleyen konular ayıklanmış konular zaten adam link koymayı unutmuş mesaj attım bekletiyorum öyle cevap atarsa link ekleyip onaylayacağım..

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Uğraştırdı biraz ama sağolsun kayrebeyin konuları benzer değil sağlam konulardı incelemek zorunda kalmadım.

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve Şehriyar
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Uğraştırdı biraz ama sağolsun kayrebeyin konuları benzer değil sağlam konulardı incelemek zorunda kalmadım.

KayraBey'e ben güveniyorum adam çok güzel bir titizlikle açıyor konularını..
Arama yapmadan hiçbir konuyu açmıyor gözden kaçan varsa kendisi uyarıyor "bak benim bu konunun aynısından açılmış kapat benim konuyu "diye..

Bu ay ayın üyeliğine yine önereceğim :D

Tuba

Tuba

Üye
Kayra beyin konularında görüyorum market fiyatı şukadar filan diye ücretsiz olarak sitede paylaşıyor tabiki ancak bu market fiyatını yazması forumda bunu alenen dile getirmesi doğru mu :hmmm

Sanırım ya Ozan a sormuştum yada bir yerde okumuştum nokia marketten ücretli uygulamalar için böyle alenen yazılmasında gersinde sakınca yok demişti :hmmm

Hatta bugün Recep Özmen'in konusu vardı nokia marketteki fiyat vererek açmış konuyu ben fiyatı sildim nokia market ten olduğunu bırakarak düzenledim sorun yoksa bende değiştirmeyim :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve Revengeful
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bende bu yetki çalışmıyor.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hayır başka bir bölümde konuyu denetime alacaktım alamadım. Denesene bi benim bölümde almayı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt