Tüm Türkiye-Posta Kodları - İllere göre kategorize *.txt

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxilife

maxilife

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Türkiye-Posta Kodları - İllere göre kategorize *.txt

Türkiye'deki tüm posta kodlarının yer aldığı belge X plore 1.56 ile sıkıştırılmış halde (6 kat daha az yer kaplar) kullanılmak üzere oluşturulmuştur. Posta kodları X plore ile daha hızlı arama imkanı sunmak amacıyla illere göre kategorize edilmiştir. Örneğin Kayaş Mahallesinin posta kodunu öğrenmek istiyorsanız ANKARA ilinin bulunduğu A-B.txt dosyasına girerek "KAYAŞ" şeklinde arama yapmanız gerekir.
NOT: Arama yaparken kesinlikle BÜYÜK HARF kullanınız.

Belge içeriğinde;
#Açıklama.txt
A-B.txt (490 kb) < A ve B harfi ile başlayan illerin posta kodları
C-I.txt (421 kb)
i-K.txt (404 kb)
M-Z.txt (671 kb)
dosyaları bulunmaktadır. Sıkıştırılmış halde
276 kb yer kaplar.

Sizden ricam 11 defa Peygamber Efendimize salavat getirmeniz; bana ve aileme iki cihan saadeti için dua etmenizdir. Belgenin ücreti budur.
Helal paylaşımdır. 6630 da denenmiştir. Güle güle kullanmanız dileğiyle...

Posta Kodları
Link ölürse özel mesaj atın lütfen.
Açılan sayfada 5 s bekledikten sonra reklamı geç e tıklayın açılan sayfada dosya üzerine tıklayın ve indirin.

Desteklenen Modeller: X plore yüklenebilen tüm modellerde sıkıştırılmış halde kullanılabilir (Arama fonksiyonu açısından tavsiye edilir). Txt açabilen her modelde ayıklanmış(unzip, unrar) olarak kullanılabilir.

MAXİLİFE üyesinin TÜM KONULARI

• Beğen
Tepkiler: Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sağol

srdrerkoc

srdrerkoc

Üye
Eger eklenti ekleyebiliyorsan maxicebe eklesen daha kolay indirilir. Eve gidince indirecegim. X-plorenin arama ozelliği cok kullanisli.

maxilife

maxilife

Üye
    Konu Sahibi
Eger eklenti ekleyebiliyorsan maxicebe eklesen daha kolay indirilir. Eve gidince indirecegim. X-plorenin arama ozelliği cok kullanisli.

Maalesef moderatör olmadığım için eklenti veremiyorum. Dosya eklemek için gruba başvurdum ama ses seda yok...
Linke tıkla, 5 saniye bekledikten sonra ortada reklamı geç butonu oluşuyor. Ona tıkla skydrive sayfama yönlendirileceksin, orada zaten dosyayı göreceksin, dosyanın üstüne tıkla ve indir. n97 ile denedim cepten iniyor. Bu şekilde büyük dosyaları bile skydrive dan yüksek hızda indrebiliyorsunuz. Yoksa upload sitesine yüklesem yok 30 saniye bekle, doğr kodu gir, dosya yı düşük hızda indir falan, filan... Bilmem anlatabildim mi
Eğer reklamı geç butonu senin tel de oluşmazsa pm at, yardımcı olurum
Bu arada telefonunun tarihi saati filan doğru olsun, yoksa skydrive da sertifika hatasıyla karşılaşırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt