Symbianist
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürler çok işime yaradı allah razı olsun senden paylaşım yapacağım ama senin adını yazacağım çünkü emeğe saygı
bende hiç bi donanım takmadan radyo dinlicez sandıydım panpa
Kardeş kesici, delici yada vesair malzemeyle kulaklığa ihtiyaç yok. Sadece elektronik malzeme satan bir yerden STEREO ERKEK JACK isteyip alın ve kesip biçmeden onu takın yeter ...
niyeki faydalı bi konu niye silinsin benim işime yaradı artık radyoyu kulaksız dinliyorum hemde ailece telin başına geçip trt den ankara haberlerini dinliyoruz malum hayat şartları para yok ki tv alalım bizde radyodan trt yi dinliyoruz bu arada yıl 2012 olmuş haberimiz yoktu allah senden razı olsun bu yöntemle ögrenmiş olduk
panpa ben zaten elektronik okuyorum. Aynen sterıo erkek jak alıp takmak daha iyi yöntem. Ama mono jak takarak daha fazla çekim kalitesi elde ederiz bilginize
evet onunla ilgili de konu açayım mı ? çatalın 4 adet ucundan ikisini bükmek suretiyle anten yapmıştım bir zamanlar. Reaya talep ederse açarız onu da
bunu ögrettin iyi oldu teşekkürler senin sayende biraz medeniyet gördük allah senden razı olsun yolun ve bahtın açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?