underlee Üye Merhaba.. Samsung S8300 Ultra Touch için 240x320 oyun ve uygulama arıyorum, nerede bulabilirim, yardımcı olabilir misiniz??
Merhaba.. Samsung S8300 Ultra Touch için 240x320 oyun ve uygulama arıyorum, nerede bulabilirim, yardımcı olabilir misiniz??
half_man2 Üye arkadas ben 6300 240x320 strateji oyunları arıyorum sivasın neresindensin? ben sivas/kangal/İĞDELİDERE
arkadas ben 6300 240x320 strateji oyunları arıyorum sivasın neresindensin? ben sivas/kangal/İĞDELİDERE
tango_kurti Üye omnia i900 için oyun bulamadım yardımcı olursanız sevinirim oyun yada oyun bulabilecegim herhangi bir link şimdiden teşekkurler
omnia i900 için oyun bulamadım yardımcı olursanız sevinirim oyun yada oyun bulabilecegim herhangi bir link şimdiden teşekkurler
cr9diabolik Üye Marka: Samsung Model: SGH-E250 Piksel: 128x160 3D Counter-Strike ve NBA Smash istiyorum
özgürytm Üye samsung gt s5603 preston için oyun tema arıyorum ama hıcbır yerde yok bulursanız sevınırım sımdıden tesekkur.
samsung gt s5603 preston için oyun tema arıyorum ama hıcbır yerde yok bulursanız sevınırım sımdıden tesekkur.
STRAJKA Üye samsung U800 için lütfen ve u800 hangi çözünürlüğü destekliyor?Bu bilgiyi nasıl öğrenebilirim?TEŞEKKÜRLER....
samsung U800 için lütfen ve u800 hangi çözünürlüğü destekliyor?Bu bilgiyi nasıl öğrenebilirim?TEŞEKKÜRLER....