tüm samsung telefonları için istek bölümü (oyun-uygulama-resim)

Sponsorlu Bağlantılar

runyyy

runyyy

Üye
anladımda boyle bırseyı ılk defa duyuyorum tema oldugundsan emınmısın yahu cok sasırdım .amaarıcam bulursam eklerim kesin :)

walla tema olgusundan emin değilim işte ancank samsung galxy s TAB gördüysen (yani menüyü falan incelediysen) ne demek istediğimi anlarsın da eğer bölle birşeyibulursan çoook makbule geçer çünki gerçekten harika :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
hiç deneme imkanım olmadı ama bulmayı denıcem bakalım ne çıkıyor sonuclardan

tryndl

Üye
Telefon: samsung gt-s 3353
Ekran: 320x240
Oyun: uyacak bütün oyunlar ne var ne yok
şimdiden teşekkür ederim

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
tm kardeş ilgilniyorum hemen :)

• Beğen
Tepkiler: baranxx10

baranxx10

Üye
Kardeşim Samsung Star Wifi Menejerlik Oyunu İstiorum 2010 ve üzeri bi ara bulmustum şimdi kaybettim tam ekran olursa güzel olur . Şimdiden Teşekkür Ederim :)

baranxx10

Üye
Olmuyor Kardeşim :( Nokia İçin Galiba :S

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
tamam ben nokıa denemıstım bı ara olmustu bakalım bi daha .inan pek samsung kullanmadıgım için zaten zor buluyorum :D

baranxx10

Üye
Tamam Bekliyorum kardeşim yarına :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
buldugumda eklerim

baranxx10

Üye
Kardeşim Ben Buldum Tesekkür Ederim Yinede :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
onemli degil senden ben rica etsem oyunu buraya ekleyebilirmisin diger arkadaşlara katkın olmuş olur :)

• Beğen
Tepkiler: baranxx10
vodoo19

vodoo19

Üye
Arkadaşlar Ben samsung un GT-S 3353 telefonunu almak gibi bir hata yaptım. bilgisayara tanıtıp internete girmem lazım ama bir türlü yazılımını bulamadım. samsung Kies varmış o da kredi kartı numarası filan istiyor sanırım ücretli. Çaresiz kaldım. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek biri varsa dua ederim arkadaşlar. Çok makbule geçer :hmmm

baranxx10

Üye
Ekleyemem Çünkü 115mb lık paketin içinde İçinde Baya Oyun var Problem Olmazsa Linki Veririyim ?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
olmaz sen link ver :) teşekkür ederim :)

****GhOsT****

Üye
Galaxy tab için oyun ve uygulamalar paralımı ? Bedava olarak ulaşabileceğim bi kaynak varmı nerden bulabilirim bu sitede bulamadımda?

vodoo19

vodoo19

Üye
CoDeYs Dostum ilgilendiğin teşekkür ederim :evet: Ben takip ederim artık..

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :oke:

Üst Alt