tüm samsung telefonları için istek bölümü (oyun-uygulama-resim)

Sponsorlu Bağlantılar

ieselcuk

Üye
samsung m8800
çözünürlügü :240*400
oyunun adı : mind games 1Oyunun ikincisi var fakat hiç bir yerde birincisini bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

crazy58

Üye
arkadaşım telefonumun markası samsung:c3303K ve pes 2011 yükledim telefonuma oyuna giriyorum press any bölümü geliyor bir tuşa basınca java hatası veriyor acaba bilgin varsa yardımcı olur musun? şimdiden teşekkürler

tkabali

Üye
Samsung L700
Çözünürlük: 176X220
Oyun Adı: Real Football 2010

BeDoOoOo

BeDoOoOo

Üye
Samsung S5603 Star için bir kaç oyun isteğim olacaktı mazur görün ama bir arkadaşta görmüştüm erotik içerikli oyunlar vardı.. Elinizde varsa Linklerini veririmisiniz :D:ehe

Emost

Üye
l-700 icin flas player ve download manager ariyorum lutfen yardim

kerim8415

Üye
ya bana samsung s5233 mobil tv için kuran uygulaması lazım yardımcı olursanız çok sevinirim

tupyupp

tupyupp

Üye
Samsung GT-S3353 için tema veya oyun ne olursa yardımcı olun lütfen 320x240 çözünürlük..

• Beğen
Tepkiler: messifalan
bursa1616

bursa1616

Üye
saolun :d::d::d:

berkay_344

Üye
samsung c6112 için pes 2011 acill....

messifalan

Üye
samsung star için ''ÇALIŞAN'' Bir yatay ekran AngryBirds !

lvrby2053

Üye
benim telefonum Vodafone 547 ama samsung 240x400 dokunmatik oyunları da oluyor.240x400 için dokunmatik managerlik oyunları istiyorum.Fifa Manager,Real Football Manager v.s hepsi olur,hiçbir yerde bulamadım ya :(

T3CHN0

Üye
Samsung b3210 E kitap okuyabileceğim herhangi bir program

bursa1616

bursa1616

Üye
gzl arsiv

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şimdi başlıyorum herkezin istegine :)

--------------- Ekleme ---------------

Telefon:Samsung genoa
Ekran boyutu 240x320
İstediğim oyun:
Real football manager
Nba pro basketball
sonic unleashad(varsa)
motogp09
birde birkaç senin önerebileceğin oyunlardan.Bu oyunlar tam dokunmatik olsun bulursan çok süper olur şimdiden teşekkürler

ilk sayfada verdim linkleri direkt linkte bakarsın önerebilceklerimide eklerim uygun zamanda :)

samsung:c3303K
ekran çönürlüğü :240*320
oyunun adı:pes 2010 teşekkürler

tamam ilk sayfada verdim linkler :)

samsung m8800
çözünürlügü :240*400
oyunun adı : mind games 1Oyunun ikincisi var fakat hiç bir yerde birincisini bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

sadece 2.cisi çıkıyor sonuçta bulamdım 1.cisini
2ciyi verdim linki ilk sayfada

Samsung S5603 Star için bir kaç oyun isteğim olacaktı mazur görün ama bir arkadaşta görmüştüm erotik içerikli oyunlar vardı.. Elinizde varsa Linklerini veririmisiniz :D:ehe
olsun :D linki verdim ilk sayfada
ve burdada

l-700 icin flas player ve download manager ariyorum lutfen yardim
flaş player yok diye biliyorum ve bulamadaım
ya bana samsung s5233 mobil tv için kuran uygulaması lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
şunlara bkarsan ben bulamdım da tv uygulaması ndan anlamıyorum http://www.maxicep.com/islami-mobil-uygulamalar-ve-islami-multimedya/kuran-i-kerim-arapca-55853.html
http://www.maxicep.com/islami-mobil-uygulamalar-ve-islami-multimedya/kuran-i-kerim-divx-150213.html
http://www.maxicep.com/islami-mobil-uygulamalar-ve-islami-multimedya/kuran-i-kerim-turkce-meali-java-yazilim-122539.html

Samsung GT-S3353 için tema veya oyun ne olursa yardımcı olun lütfen 320x240 çözünürlük..
ilk sayfada baya oyun var dnedinmi ve temada bulamadım :)
samsung c6112 için pes 2011 acill....
ilk sayfada verdim linki
:oke:
samsung star için ''ÇALIŞAN'' Bir yatay ekran AngryBirds !
bulamadım forumda vardı bakayım bulurusam eklerim gene
benim telefonum Vodafone 547 ama samsung 240x400 dokunmatik oyunları da oluyor.240x400 için dokunmatik managerlik oyunları istiyorum.Fifa Manager,Real Football Manager v.s hepsi olur,hiçbir yerde bulamadım ya :(

ve şunu incelersin
ilk sayfada bazıları var az vaktim oldugunda şimdilik bunları ekliyorum :)

Samsung b3210 E kitap okuyabileceğim herhangi bir program
http://www.maxicep.com/samsung-uygulama-tema-oyun/foliant-6-0-3-for-samsung-star-e-kitap-okuyucu-kitaplari-istediginiz-yazi-tipi-ile-okuyun-411180.html
:oke:

abcdef5519

Üye
Modeli samsung chat 335 gt-s3353
Ekran çözünürlüğü 320*240
Oket tavla ihale ve... adam gbii buldugun oyunları atabilir misin acaba ?????

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
tmm bulunca eklicem :oke:

berkay_344

Üye
Samsung gt-c6112 pes 2011

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ekran boyutunu belirtelim demiştim

runyyy

runyyy

Üye
merhaba arkadaşlar benım teledonum samsung WAWE II (8530) benım aradığım şöyle bi tema; samsung galaxy s TAB da gördüm bunu ekrana dokundugunuz zaman ekranda dalgalar oluşuyor sankı arka plandaki resim suyun içindeymişde dokununce suda dalgalanmalar oluyormuş gibi bu temamıdır eğer öyleyse bunu nerden bulabılırım (anlatabildiysem ne ala... :D) şimdiden teşekkürler :D...

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
anladımda boyle bırseyı ılk defa duyuyorum tema oldugundsan emınmısın yahu cok sasırdım .amaarıcam bulursam eklerim kesin :)

Üst Alt