tüm samsung telefonları için istek bölümü (oyun-uygulama-resim)

Sponsorlu Bağlantılar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ben yapamam yani hiç bir bilgim ama bulamaya çalişirim merak etme şimdi telden giriyorum bilgisayar geçince arıcam merak etme :oke:

pulucu

pulucu

Üye
real football 2011 240x400 bulabilirmisin kardeş star için birde 4 sharede yüklü olmasın lütfen sende açılıyorsa burrya upload edermisin?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
real football 2011 240x400 bulabilirmisin kardeş star için birde 4 sharede yüklü olmasın lütfen sende açılıyorsa burrya upload edermisin?

anca ilk sayfaya ekledim direk link iyi oyunlar

--------------- Ekleme ---------------

Kardes ya eger bu uygulama ve oyunları sen kendın 240x400 yapıyorsan sana zahmet nimbuzz un 1.9.0 versıyonunu 240x400 yapabılır mısın ıhtıyacım var ve hıc bır yerde bulamıyorum :(
ilk sayfada paylaştım degişik seri indirdim umarım uyar ama umassa malesef yok çünkü orjinal sitesinde aldım :ehe

editter

editter

Üye
telefon modeli:SG-G600
FORMAT:JAR+JAD OLUCAK
EKRAN:240X320 OLUCAK
COOOOOKKKKK TŞKRLER ŞİMDİDEN

editter

editter

Üye
iy günler
tel:SAMSUNG G600
FORMAT:JAR+JAD
EKRAN =240x320
jadmaker var ama cevirdikten sonra atınca tel gecersiz diyor

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Dostum yaptım sonunda kendım herseyı tam ekran yatay ekran yapabılıyorum gereklı bılgıyı buldum dokumanları felan ıstegın olursa ozelden at hemen tam yaparız ;)

asyab

Üye
kardeş real football maneger 2010 240 320 var mı dokunmatik

serqanymn

Üye
samsung gt-s 3353

özelliklerini tam bilmiyorum ama yukarıdaki için ne kadar oyun varsa verirmisiniz :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş dur bakayım nevar ne yok :oke:

pulucu

pulucu

Üye
samsung star için 240*400 assasin creed 1 şimdiden teşekkürler.. fakat yatay ekran olmasınl lütfen ..?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
samsung gt-s 3353

özelliklerini tam bilmiyorum ama yukarıdaki için ne kadar oyun varsa verirmisiniz :D
bu konuda istemedigin kadar var .
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...n-guncelleme-simdi-cok-daha-buyuk-379073.html

samsung star için 240*400 assasin creed 1 şimdiden teşekkürler.. fakat yatay ekran olmasınl lütfen ..?
yan ekran garantisini vermem denersin olmassa söylersin kardeş ancak öyle ilk sayfada direk linkte verdim

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
samsung corby wifi icin xplore me , winrar, coreplayer birde varsa bluethootlu pişti oyunu .Şimdiden teşekkürler:)

Bi arkadasın paylastıgı konuda var winrar burada ==>http://www.maxicep.com/samsung/sams...duvarkagidi-bilgiler-02-02-2011-a-322495.html ama burdakini yükledim yüklendi ama calısmıyor bi tane rar dosyasını acmaya calıstım desteklenmeyen dosya türü dedi winrarın bi faydasını görmedim.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş ilgileniyorum şimdi :)

ekran boyutu kaçtı ?

ilk sayfada şınları verdim :)
samsung corby wifi icin xplore me , winrar pişti oyunu
core player sadece sis var kardeş

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
tmm saol kardes tesekkürünü veriom bakıcam simdi :)

sis i jar yapma imkanı varmıydı ?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim denersin sorunlu varsa söylersin ama çıkmaz :)

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
Dostum cok soru sorup basını agrıttım ama kusura bakma..
Winrar bende bulunanla aynı rar dosyasını direk acmaya calısıyorum dosya türü desteklenmiyor diyo hala..Winrar acarakta acamadım anlasılmıo nasıl acılacagı..
Xplore Me de ise girdim Phone's platform yazıo orda ben ne yapcam benim telefonla ilgili bişe yazdını göremiom samsung fln yazmıyor ne yapcamı bilemedim telefonda sorun cıkarmasında :S tekrar teşekkür ederim simdiden

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
samsung okadar gripki şu bakımdan malesef tmm kardeş başka denicem bulursam eklerim

Üst Alt