real football 2011 240x400 bulabilirmisin kardeş star için birde 4 sharede yüklü olmasın lütfen sende açılıyorsa burrya upload edermisin?
ilk sayfada paylaştım degişik seri indirdim umarım uyar ama umassa malesef yok çünkü orjinal sitesinde aldımKardes ya eger bu uygulama ve oyunları sen kendın 240x400 yapıyorsan sana zahmet nimbuzz un 1.9.0 versıyonunu 240x400 yapabılır mısın ıhtıyacım var ve hıc bır yerde bulamıyorum![]()

eyw kardeşimDostum yaptım sonunda kendım herseyı tam ekran yatay ekran yapabılıyorum gereklı bılgıyı buldum dokumanları felan ıstegın olursa ozelden at hemen tam yaparız![]()
sanada iyi oyunlar..kardeş konumun ilk sayfasında verdim bakarsın teşekkür butonuna tıklarsınkardeş real football maneger 2010 240 320 var mı dokunmatik
bu konuda istemedigin kadar var .samsung gt-s 3353
özelliklerini tam bilmiyorum ama yukarıdaki için ne kadar oyun varsa verirmisiniz![]()
yan ekran garantisini vermem denersin olmassa söylersin kardeş ancak öyle ilk sayfada direk linkte verdimsamsung star için 240*400 assasin creed 1 şimdiden teşekkürler.. fakat yatay ekran olmasınl lütfen ..?