tüm samsung telefonları için istek bölümü (oyun-uygulama-resim)

mmg

Üye
samsung c3530
cözünürlük: 240x320
program: analog saat uygulaması var mı. tema veya program olabilir. tesekkurler...

fb97

Üye
s8300 ultra touch oyun farketmez

ilaseta

Üye
interneten vide o izleme programı b5310 için

XmanyaqX

Üye
Kardeşim kolay gelsin yeni üye oldum siteye belki konuya geç kalmışımdır. Alah rızası için
samsung sgh-d900 240x320
Assassin's Creed
prens of persia
NBA Smash
bir ilgilenirsen çok güzel olur

Merhaba Samsung galaxs S II aldım. oğlum için Worms oyununu arıyorum herhangi biri olabilir yardımcı olabilirseni<z çok sevinirim tskler

GT-B7320 için tv programı var mı ?

arkadaşım bana samsung s5620 için sensörlü oyun bulabilirmisin ben çok aradım bulamadım bide maç pes fifa 2012 veya 2011 yan erkran bulabilirsen sevinirim ilginiz için teşekkürler

samsung:m8800
oyunun adı :zar oyunu

ben samsung star wi-fi kullanıyorum. kullanıslı, genis kapsamlı bir facebook app arıyorum. bulundugum yeri belirtebileceğim falan, kullanıslı işte

barish54

Üye
samsung corby 2 rar yada zip programı arıyorum bulabilirseniz şimdiden teşekkür ederim

barish54

Üye
sayfalara bakınırken bir tane winrar programı gördüm inş işe yarar

----------Eklendi @ 20:06:51 ---------- Yazıldı @ 19:47:32 ----------

birşey sormak istiyorum ben samsung corby 2 (gt s3850) kullanıyorum bir program ya da oyun yüklerken jad dosyası istemiyor bu jad dosyası ne işe yarıyor o olunca başka birşey mi oluyor bir getirisi filan mı var?

samsung gt5253 namıdiğer samsung wave 525 için sen sörlü araba yarışı ne olursa olsun

asyab

Üye
bana miami nights 2 türkçe 240 320 dokunmatik jar uzantılı olarak bulabilirmisiniz ?

samsung star 2 s5263
video oynatıcı programlar
ingilizce-Türkçe ingilizce-ingilizce sözlük

bulabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Samsung:gts5233w
ekran çözünürlügü: 240x400
oyunadı: sims 2 türkçe bulursan çok sevinirim bulamasanda canın sagolsun genede yardımcı oldun eline sagolık her şey için

samsung s5233
istediğim oyun : fruit ninja

Samsung : gt-m5650 Lindy
Ekran : 240 x 320
Oyun : Fruit Ninja

Lütfen bulursa süper olacak

osmanery

Üye
Samsung S5233 T'de okey oyunu çalışır durumda olanı bulamadım. Bulduklarım çalışmıyor. Çalışan okey oyunu varmı. Tşk.ler.