samsung8000 Jet oyun istiyorsan ekran çözünürlügü mesala :bende yeniyim ekran çözünürlüğünü bilmiyorum (s8000 jetinkineyse ondan) oyunun adı : hareket sensörlü bir yarış ,piyramidbloxx,angry birds ve güzel bir oyun bulursan sevinirm teşekkürler...
Arkadaşlar ben genoa kullanıyorum ve mesaj yazarken yatay klavye olmuyor ve yazmakta güçlük çekiyorum. Yatay klavye yapacak bir program var mı?. Bazıları vermiş ama onları kuruyorum mesaj bölümüne girip yazarken bişey olmuyor. Oyunlar klasörüne girip programı çalıştırdığımda oluyor kii ben öyle istemiyorum normal mesajlara girince olsun istiyorum. Acaba telefonculara mı yükletsem bu programı, bildiğiniz bir program varsa lütfen paylaşınnnn.
konuya sadece boyle sacma bir isteme tarzı yuzunden bakmıyorum kimsenın emrimde degilim kimse bana diyeme z ' bul .istiyorum falan ' ben bulma gibi mecburuyetım yok rica ederek istenır artık bulmuyorum konu kapanmasıda ilgiledirmiyor benı
Arkadaşım merhaba diyorum öncelikle Samsung Star 5233w için Masaüstü Foto istiyorum ne zamandır arıyorum Bi isteğim Şu Beşiktaş Resimleri ile olsun istiyorum En güzel resimleri yaparsan ve ilk resmi iyi seçersen sevinirim bunu çok istiyorum lütfen