&&BERKAY&&
Üye
onları yapmasını yavas yavas öğrenıyorum ama bana efekt lazım .Benim ve birçok kullanıcının sorunları bunlar.Bende yardım etmek isterdim ama flash bilmiyorum malesef.Hazırcı olmak istemem ama telefonu kasmayan bi firmware çıkarın yeter.Menüler orjinal olması tercihimdir.Bide menü açılış efektleri eklerseniz o zaman bomba olur.Hani şu menüye girince azalarak gelen efekt bence çok hoş.
yanlış bir şey vardır o rc1 debenim bi sorunum var arkadaşlar oda şu monte için editlenmiş rc1 dosyasını multiloader açmıyor hata şu "can not load Rsrc1 binnary!"
profil ziyaretçi msajı atha dostum ben pm atamıyorumyeni üyeyim atmiyor nedense sen msn ver ebatlarini ver benbi flaş yaptıram bakarsin
imzamdaki linkten bakabilirsinArkadaşla ben 5603ün orjinal fwsini istiyoru yardım telefon çok kötü oldu
bana mxeil patch dosyalarını bulabilirmisin özel bir patch yapacağımBende katılırım. Ama ne yapacağım ?
Telefon konusunda pek bir şey bilmiyorum tek isteğim Wi-Fi siz samsung starımdan ücretsiz olarak twittera girmek başka bişi değil !
yavaş yavaş topladım ffs dosyasını editliyorum şimdi .mega patch ile uğraştım baya faydalı müzik çalar açıkken kasmıyo en azından.berkay kardeşim ne zaman başlıcaksınız bu fw işine baksana gönüllü arkadaşımız çok, inşallah yaptığın işte başarılı olursun... zaten olmama gibi durum yok
yavaş yavaş topladım ffs dosyasını editliyorum şimdi .mega patch ile uğraştım baya faydalı müzik çalar açıkken kasmıyo en azından.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LİNK BU anlatım içinde mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?