&&BERKAY&&
Üye
Benim telefonumda gördüğüm sorunlar;
Mp3 çalarken kasması,
T9 Yavaş,
Telefonun kasması
her türlü yardım yeter bize öncelik flash bilin yeterBen de gelirim fakat ne yardımım olacak ki
kuru kuruya yok (şaka ) en yakın zamanda kişileri toplayalımhadi bakalım yapın bi monte fw de indirip deneyelim)
onları hallederiz eefetler filan ama sorun detaylı flash bilen yokBenim telefonumda gördüğüm sorunlar;
Mp3 çalarken kasması,
T9 Yavaş,
Arama açıp kaparken tuşa defalarca basmama rağmen geç tepki vermesi,
Telefonun kasması,
Bana görsel bişey lazım değil gerisi belli zaten çift sekme,java,Türkçe karakter vs.Ha bide yapılabiliyosa 3D menü efektleri fena olmaz.Hani şu menüye felan girince azalarak gelen efektler varya o biçim bişeyler.Çok fazla şeymi istedim :P
her türlü yardım yeter bize öncelik flash bilin yeter
--------------- Ekleme ---------------
kuru kuruya yok (şaka ) en yakın zamanda kişileri toplayalım
onları hallederiz eefetler filan ama sorun detaylı flash bilen yok
Şöyle bir şey yapalım ben xpil4 editleyeyim ffs dosyasını java yüklemesini buldumnormal yolla
paranoya fln birkaç kişi flash yapıp kod eklesin rc1 dosyasına editleyeyim .
yok üzerinde çalışıcağızyahu bişey sorucam...
nası olacak hacu ya. yani fw ler çok gelişmiş şeyler. bir fw nin üzerinde mi çalışacaksınız yoksa baştan mı yapıcaksınız ?
monteye qwerty klavye süper olurdu mesela
flash programım var... az çok bilgim de var yardımcı olabilirm arkadaşlar bu arada
tmm ozaman sen onlara söle güzel bir animasyonlu menü yapsınlar biz editlerizvalla s5603 lazm türkçe telefonda fazla anlamam amasite php bide root ustasiyim eski sht(starhackz) grubunda başkandım yardım ne gerekırse yaparım flaş içinde iyi tanidiklarim var
çakal inssan haber verirrc1 editlemeyi bende uğraşıyorum monte konusunda
sende bol hacı zaten ne yokkHacı bende tema bol sen iste yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?