Uygulama Tüm Rehber Resimleri Galeride Görünüyor Bitürlü Çıkaramadım

Sponsorlu Bağlantılar

maxifunk

maxifunk

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Rehber Resimleri Galeride Görünüyor Bitürlü Çıkaramadım
Selam rehbere katydettiğim tüm küçük resimler galeri içinde ayrı ayrı olarak görünüyor ne yaptıysam çıkaramadım o resimleri resimlerin altında yuvarlak bir simge var.

örnek resim aşağıda:

utkubilal

utkubilal

Üye
Hesap ve senkronizasyon daki google hesabiniza girip picasa seceneginin tik ini kaldirin, resimleri google hesabiniza senkronize ediyorsunuz.
Albumden kalkmaz o resimler bildiim kadariyla.

maxifunk

maxifunk

Üye
    Konu Sahibi
Hesap ve senkronizasyon daki google hesabiniza girip picasa seceneginin tik ini kaldirin, resimleri google hesabiniza senkronize ediyorsunuz.
Albumden kalkmaz o resimler bildiim kadariyla.

hesap ve senkronizasyonda picasa diye bir ibare bulamadım

karayel90

karayel90

Üye
Telefon rootluysa bi txt dosyası aç resimlerin bulunduğu dosyada txt kodunu sil .nomedia adlı bi dosya oluştur resimler artık galeride görünmeyecektir

• Beğen
Tepkiler: utkubilal
maxifunk

maxifunk

Üye
    Konu Sahibi
Telefon rootluysa bi txt dosyası aç resimlerin bulunduğu dosyada txt kodunu sil .nomedia adlı bi dosya oluştur resimler artık galeride görünmeyecektir
normalde kaldıramammı resimleri her android telefondamı böyle bu yenimi oldu

utkubilal

utkubilal

Üye
hesap ve senkronizasyonda picasa diye bir ibare bulamadım

Gmail hesabiniza girip google foto ve picasa seceneklerini kaldirin.
Resimlerini silinip silinmedigi hakkinda bilgim yok diger arkadas aciklamayi yapmis.

karayel90

karayel90

Üye
Benim başıma daha önce böyle birşey gelmediği için sadece alternatif bi çözüm sundum malesef yardım edemeyeceğim bu arada söylediğim çözüm resimleri silmez sadece galeride görülmemesi sağlar

maxifunk

maxifunk

Üye
    Konu Sahibi
bilen yokmu telefona folrmat attım gene aynı :)

utkubilal

utkubilal

Üye
Pc den gmail hesabina giris yap picasa' bolumune gir butun resinliri sil.

Üst Alt