Tüm Oyunların Apk+Sd Paylaşımı Upload Siteleriyle Uğraşmadan

Sponsorlu Bağlantılar

LEBRONS

Üye
tşk

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
ellerine saglik ozellikle linkleri upload sitesi olmadan direk indirmek super olmus insalla digerlerine ibret olur

leonadam

leonadam

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: abdullah64

abdullah64

Üye
Selamlar kardeş. Bu dosyalarin zip neeee

- - - Eklendi - - -

ZİP DEMEK İSTEDİMMM

- - - Eklendi - - -

ZİP PAROLASI NEEE

adyeraf

Üye
Arkadaşım, öncelikle bu muhteşem paylaşımın için sana minnettarım.
İzninle bir soru sormak istiyorum, bende Casper tablet var ve Modern Combat paylaşımını indirdim, sorunsuz da oynadım. Kısacası tüm sd yazanları oynayabiliyorum fakat need for speed gibi paylaşımlarından hangisini indireceğimi bilmiyorum, adreno olanı indirdim ama çalışmadı. Tavsiyen varsa yardımcı olmanı rica ediyorum.

anık

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım, öncelikle bu muhteşem paylaşımın için sana minnettarım.
İzninle bir soru sormak istiyorum, bende Casper tablet var ve Modern Combat paylaşımını indirdim, sorunsuz da oynadım. Kısacası tüm sd yazanları oynayabiliyorum fakat need for speed gibi paylaşımlarından hangisini indireceğimi bilmiyorum, adreno olanı indirdim ama çalışmadı. Tavsiyen varsa yardımcı olmanı rica ediyorum.

casper tablet için mali olanı indirmelisin

• Beğen
Tepkiler: adyeraf
COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
modern combat 4 galaxy wonderda kasiyormu birde nasil yuklendigi yazilmamis aciklarsaniz sevinirim

excitir06_84

Üye
Arkadaslar ben oyunlari yukluyorum denildigi gibi dosyalari atiyorum ama oyuna giriyorum acilmadan atiyor nedendir.telefonum motorola atrix

furkican_16

furkican_16

Üye
:tşk:

Buğra

Buğra

Admin
:tşk: güzel konu olmuş

anık

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: güzel konu olmuş

:rica:

- - - Eklendi - - -

Nezaketin için teşekkür ederim arkadaşım.

rica ederim iyi oyunlar dilerim

- - - Eklendi - - -

Nezaketin için teşekkür ederim arkadaşım.

rica ederim iyi oyunlar dilerim

- - - Eklendi - - -

modern combat 4 galaxy wonderda kasiyormu birde nasil yuklendigi yazilmamis aciklarsaniz sevinirim

dosyaları android data klasörüne atıp bir kereliğine internet ile bağlan tamamdır bu arada bende kasmıyordu oyundan iyi performans almak için rami temizlesen daha iyi olur

fthyli

Üye
çok teşekkürler ellerine kollarına sağlık çok kolay indirdim hepsini sayenizde

excitir06_84

Üye
bılmem kı anlamadım bende telefonun ozellıklerı galaxy s2 ıle eşdeger acar herturlu.gta vıce cıty yı actım asphalt 6yı oynuyorum en ufak kasma donma yok ama asphalt 7yı n.o.v.a 3 u acamıorum degısık yukleme tarzımı var acaba.mesela asphalt7 nınkı degısıkmıs mesela ayrıntılı anlatabılecek varmı tam yukleme acıklamasını

nadir07nadirrr

Üye
tşkkr

- - - Eklendi - - -

tşkkr

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
hocam bu gta vice city indirdim ama nasil yuklenecegini yazmamissiniz anlatirsaniz sevinirim

Üst Alt