daniel_23 Üye Konu Sahibi MetHew' Alıntı: sağ ol en çok alt yazı ekeme fonksiyonun olması iyi orjinal boyutu düşüyor mu ? Genişletmek için tıkla ... filmin çözünürlüğü 360*640 dan büyükse kesinlikle düşer
MetHew' Alıntı: sağ ol en çok alt yazı ekeme fonksiyonun olması iyi orjinal boyutu düşüyor mu ? Genişletmek için tıkla ... filmin çözünürlüğü 360*640 dan büyükse kesinlikle düşer
chavendish Üye Buldum alt yazı yerini hele şükür neyseki buldum yoksa yardım edecek kimse çıkmayacaktı sanırım neyse sorun çözüldü Paylaşım için teşekkürler
Buldum alt yazı yerini hele şükür neyseki buldum yoksa yardım edecek kimse çıkmayacaktı sanırım neyse sorun çözüldü Paylaşım için teşekkürler
daniel_23 Üye Konu Sahibi chavendish' Alıntı: Buldum alt yazı yerini hele şükür neyseki buldum yoksa yardım edecek kimse çıkmayacaktı sanırım neyse sorun çözüldü Paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... aslında yazıda söylemiştim sağ alttan yapın diye ek altyazı diye bir seçenek var ordan altyazıyı seçmeniz yeterliydi bulmanıza sevindim.
chavendish' Alıntı: Buldum alt yazı yerini hele şükür neyseki buldum yoksa yardım edecek kimse çıkmayacaktı sanırım neyse sorun çözüldü Paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... aslında yazıda söylemiştim sağ alttan yapın diye ek altyazı diye bir seçenek var ordan altyazıyı seçmeniz yeterliydi bulmanıza sevindim.
daniel_23 Üye Konu Sahibi AKINCI41' Alıntı: Tebrikler good job ) Genişletmek için tıkla ... teşekkürler nice comment
chavendish Üye daniel_23' Alıntı: aslında yazıda söylemiştim sağ alttan yapın diye ek altyazı diye bir seçenek var ordan altyazıyı seçmeniz yeterliydi bulmanıza sevindim. Genişletmek için tıkla ... Sağ altta olduğunu okudumda sağ alta bakıyorum işlem bitince bilgisayarı kapat mı öyle bir şey yazıyor ben oralarda sanmıştım neyse sorun çözüldüxD
daniel_23' Alıntı: aslında yazıda söylemiştim sağ alttan yapın diye ek altyazı diye bir seçenek var ordan altyazıyı seçmeniz yeterliydi bulmanıza sevindim. Genişletmek için tıkla ... Sağ altta olduğunu okudumda sağ alta bakıyorum işlem bitince bilgisayarı kapat mı öyle bir şey yazıyor ben oralarda sanmıştım neyse sorun çözüldüxD
daniel_23 Üye Konu Sahibi cozturk' Alıntı: Link ölmüş.İndiremiyorum... Genişletmek için tıkla ... düzeltiyorum, yeni sürüm çıkmış benim anlatımım 2.30 sürümü içindi 2.50 çıkmış arayüzde bi farklılık yoksa aynen kullanabilirsiniz.
cozturk' Alıntı: Link ölmüş.İndiremiyorum... Genişletmek için tıkla ... düzeltiyorum, yeni sürüm çıkmış benim anlatımım 2.30 sürümü içindi 2.50 çıkmış arayüzde bi farklılık yoksa aynen kullanabilirsiniz.
daniel_23 Üye Konu Sahibi SilentOne' Alıntı: format factory de olmasa ne yapcaktım yha Genişletmek için tıkla ... format factory gibi bişey çıksın diye dua ederdik hep beraber
SilentOne' Alıntı: format factory de olmasa ne yapcaktım yha Genişletmek için tıkla ... format factory gibi bişey çıksın diye dua ederdik hep beraber
daniel_23 Üye Konu Sahibi esmer21esmer' Alıntı: şimdiden teşekkürler emeğine sağlık inşlh olur Genişletmek için tıkla ... olur olur bi sorununuz olursa yardımcı olurum burdan
esmer21esmer' Alıntı: şimdiden teşekkürler emeğine sağlık inşlh olur Genişletmek için tıkla ... olur olur bi sorununuz olursa yardımcı olurum burdan