Tüm Miraslarını Bir Maymuna Bıraktılar.

Sponsorlu Bağlantılar

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Miraslarını Bir Maymuna Bıraktılar.


Alman Süddeutsche Zeitung gazetesinin haberine göre, Hindistan’ın Uttar Pradeş Eyaleti’nde yaşayan Srivastava çifti, çocukları olmadığı için 2004 yılında aldıkları ve Chunmun adını verdikleri maymuna adeta bir servet bıraktı. Habere göre ev, bağ-bahçe, para ve çok sayıda firmanın sahibi olan çift, Chunmun adındaki maymunu oğulları gibi görüyor.

Müslüman Shabista ile Hindu eşi Brajesh Srivastava, ailelerinin evlenmelerine karşı çıkmalarına rağmen evlenince, tüm akrabaları ile bağlarını koparmış. Başlangıçta oldukça fakir olan çift, zamanla hatırı sayılır bir servetin sahibi olmuş. Çok istemelerine rağmen çocuk sahibi olamayan Srivastava çifti, çocuk özlemini aldıkları maymun ile gidermeye başlamış. Chunmun’a klimalı oda yaptıran ve Bitti adlı dişi bir maymunla çiftleştiren 45 yaşındaki avukat Shabista ile işadamı eşi Brajesh Srivastava’nın (48), verdikleri büyük partilerle, maymunların sözde evlilik yıldönümlerini kutladıkları belirtiliyor.

Çiftin, şu anda 10 yaşında olan Chunmun adlı maymunun kendilerinden önce ölmesi durumunda ise, servetlerinin yine maymunlar için harcanması konusunda vasiyet bıraktıkları kaydedildi.
 


Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Başlık yanlış
 
olcay 38

olcay 38

Üye
maymun hepsine muz alir :D
tmm kotuydu :)
 
98farom98

98farom98

Üye
Hayret vallahi :) haber için :tşk:
 


Üst Alt