tüm iphonu olanlar dikkat !!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

KILDEVİL

Üye
    Konu Sahibi
tüm iphonu olanlar dikkat !!!!!!!
arkadaşlar lütfen bana şunun nası yapıldığını söyleyin itunes e oyun atıyorum sync diorum ama reddediyoo napabilirim lütfen yardım :(

themag

Üye
itunes dan oyun atılabiliyormu?

mobilecom

mobilecom

Üye
jailbreak işlemi yapmalısın ve daha sonra mobileinstallition sanırım bu uygulamayı ekle daha sonra indirdiğin oyunları yükler, he unutmadan en az bir tane free uygulama yüklemiş olmaz lazım itunesdan

Ozan

Ozan

Admin
arkadaşlar lütfen bana şunun nası yapıldığını söyleyin itunes e oyun atıyorum sync diorum ama reddediyoo napabilirim lütfen yardım :(
itunes a atılan oyunların satın alınmış olması gerekir dışardan çektiginiz oyunları direkt atamazsınız. Atmak istiyorsanız önce telefona jailbreak ( sistem dosyalarını açma / kırma ) işlemi yapmalısınız daha sonra da mobile installation patch diye bir uygulama var cydia da, onu kurmalısınız.

selinatahanoglu

Üye
merhaba acaba ıphondan birine mail gonderdgımızde hani o mail adresi yapısık kalıyor ya sılınmıyor onu nasıl sıebılırm bı yardımcı olrmusunuz ltfen :(

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
merhaba acaba ıphondan birine mail gonderdgımızde hani o mail adresi yapısık kalıyor ya sılınmıyor onu nasıl sıebılırm bı yardımcı olrmusunuz ltfen :(
ayarlar/mail kişiler takvimler /en üstte hsaplar hesabına mail adresine tıkla aıulan pencerenin en altta hesabı sil de bu kadar

Takipçi Satın Al

Üst Alt