Tüm goller yabancılardan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Tüm goller yabancılardan
Tüm goller yabancılardan

Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'de tüm gollerini yabancı oyuncuları Attı. Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de oynadığı 7 maçta 4 gol atarken bu gollerin hepsini yabancı oyuncuları kaydetti. İlk haftada Michael Fink ile gol bulan siyah-beyazlı takım 2.haftada Tello ve Holosko, 8.haftada ise Tabata ile fileleri havalandırdı. Yerli oyunculardan ise sadece Ekrem Dağ deplasmanda oynanan Cska Moskova maçında 1 gol kaydetti.
7'DE 7...
Beşiktaş, Denizlispor ile Süper Lig'de oynadığı son 7 maçı kazandı. Beşiktaş, Süper Lig'de Denizlispor ile oynadığı son 7 maçta da galip gelen taraf oldu. Beşiktaş Süper Lig'de son 4 sezonda rakibine puan vermezken son 10 maçta da yenilmedi. Beşiktaş en son 2004-05 sezonunda deplasmanda Denizlispor'a 3-1 yenilmişti. İki takım arasında lig tarihi boyunca oynanan 37 maçta 25 kez Beşiktaş, 4 kez Denizlispor kazandı, 8 maç berabere bitti. Beşiktaş 37 maçta 67 gol atarken Denizlispor 32 gol attı. İLK YARILAR SORUNLU...
Beşiktaş, bu sezon oynadığı 10 resmi maçta ilk yarıyı önde kapatamadı. Bu sezon 7 Süper Lig, 2 Şampiyonlar Ligi ve 1 TFF Süper Kupa Finali olmak üzere toplam 10 resmi maça çıkan Beşiktaş, bu maçların 8'inde ilk yarıları beraberlikle kapadı. Beşiktaş ilk yarılarını berabere bitirdiği bu 8 maçın 7 tanesinde ise devreyi 0-0'lık skorlarla kapattı. Siyah-beyazlı takım TFF Süper Kupa finalinde Fenerbahçe, Süper Lig'de Antalyaspor, Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Kayserispor ve Denizlispor, Şampiyonlar Ligi'nde ise Manchester United karşılaşmalarında ilk yarıyı 0-0 beraberlikle tamamlarken, Süper Lig'deki diğer maçında B.Belediyespor maçının ilk yarısını da 1-1 berabere bitirmişti. Beşiktaş Süper Lig'de Galatasaray'a karşı, Şampiyonlar Ligi'nde Cska Moskova'ya karşı ilk yarıları 1-0 mağlup kapatmıştı. Böylece Beşiktaş bu sezon oynadığı hiçbir resmi maçın ilk 45 dakikasını önde kapatamadı.
 
  • Beğen
Tepkiler: maxibrk


maxibrk

maxibrk

Üye
Haber için teşekkürler!:oke:
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederimde yorumun
 

<~STaT!c-X~>

Üye
Takımın türk oyuncularında iş yok zaten.
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Türkler olmasa 6 kişi'mi çıkaçaklar sahaya 6 kişiyle maç oynatmıyorlar
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
7'de 7 yazınca haberde yanlışlık var diyecektim ama öyle değilmiş:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt