mustafa4395
Üye
ben concord 5900 kullanıyorum oyun veya program atılıyormu birde internet avea internet ayarlarını yazarsan sevinirim şimdiden tşkürler
selam bende çim malı iphone var arama yapmıyor ( aramaya izin verilmedi) diyor oynarken bi ayarını değiştirdim nasıl yaptığımı bilmiyorum fabrika ayarlarına getirdim olmadı buna nasıl format atılır bilen varmı yada nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
adem bnmde bır sorum olucak çin malı ıphone kullanıyorum ılk aldıgımda javada sorun yoktu şimdi java programı acınca karanlık ekran gelıo ardındanda ana menuye gelıyo bu hep bole dewam edıyo bunun bı caresı yokmu format fln atsak bu arada ayarlardan restore factory settıng dıorum yıne olmuyo lütfen cvp yazın bılıyosanız..
s.a arkadaşlar bu dst3g java desteği var ama oyun dosyası atınmı açmıyo yüklemiyo iskoc46 da bnm abim. onun üyeliğinden göndermiştim
arkadaş bugun çin malı bir telefon aldım aypona benziyor yeni çıkmış tv var dokunmatik varyes var ismini bilemiyorum sadece açılın ca good bye yazıyor yardımcı olurmusun birde devamlı 5 saniyede bir kısa mesaj ileteliyor diyor birtürlü çıkamadım işin içinden
selam vertice wifi 600 kullanıcısıyım. telefonum ilk aldığım zamalarda evimdeki wireless ağdan nete girebiliyordu kendi içerisinde yüklü olan opera mini ile ( sürüm 4.2 imiş) ancak son zamanlarda opera ile nete giremiyorum. ayarları ile vs oynamadım telefonun sadece opera mini 5 beta indirdim onu yükledim . eski opera mininin üzerine kurmadı ayrı bi java proğramı gibi görüyor o yeni kurduğum opera mini 5 beta ile de giremiyorum . Nete bağlanabilmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim .
merhabalar bende iphone w350 modeli var ancak wifi ile bağlanmaya çalışırken modemi buluyorum bağlan diyorum bazen etkin diyerek bağlanıyo ancak opera yı açıp bi sayfa açmaya çalıstığımda çok farklı şeyler çıkıyo (bu ücretli bir uygulamadır devam etmek istiyorsanız tamam ı tıklayın gibi) acaba wifi ayarı var mı?
Concord E91 java desteğine sahip değildir. Zaten olsa da bu tip cihazlara tema yükleyemezsiniz. Oyun program yükleyebilmek ve bu model bir cihaza sahip olmak istiyorsanız Digiphone E711 ( modeli yanlış hatırlıyor olabilirim ) tavsiyemdir.
Bahsettiğiniz özellikleri taşıyan en uygun cihaz Digiphone DG67'dir. Fiyatı da 300 TL civarı. Servis konusunda da sıkıntı yaşamazsınız. Size tavsiyem iPhone adı altında satılan sahte telefonlardan uzak durun !..
adem kardeş yeni digiphone dg67 aldım buna olacak programların linkini yollayabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?