Tüm bilgileri Sorunsuz 16GBdan, 32GBta taşıma olabilir mi (Hiç değişmeden Dosya, Sistem v.b.) ACİL!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
Tüm bilgileri Sorunsuz 16GBdan, 32GBta taşıma olabilir mi (Hiç değişmeden Dosya, Sistem v.b.) ACİL!!
Elime bedavadan 32GB MicroSD Class4 Geçti ben de nokia 700 telefona takmak istiyorum ama. Şu an takılı olan 16GB karttaki tüm bilgilerimi. Dosyada sıkıntı olmazda. Uygulamalar ve oyunlar sistem klasörünü de taşısam yeni kartta çalışabilir mi? yani aynen devam edebilir miyim. Acil

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim gizli klasörler ile birlikte atarsan tabi ki çalışır fakat dikkat etmen gereken konu ikisi de fat32 ya da ntfs olmalı...

yigitsen

Üye
busistem dosyalarını attigın zaman

bütün uygulamaların calısacagı anlamına gelmez

imza : bence bosuna ugrasma video , müsıc, gibi özel dosyaları at

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
En azından denemiş olur :D Bence direk kopyala sorun olursa zaten biçimlendirip bu sefer de müzik foto gibi önemli dosyalarını atarsın ama olacağına eminim ben...

coolasker54

coolasker54

Üye
bende olur diyorum 6630 varken yapmıştım olmuştu. 32 liği ilk önce telefona tak. sonra kartı telefonda biçimlendir. öyle kopyala.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Kartı kopyalayıp yapıştır yaparsan sadece dosyaların gelir kurulu şeylerin gelmesini istiyorsan telefonundaki uygulamaların hepsini klasör içinden çıkarıp kök klasöre at suite ile yedekleme yap 32yi tak geri yükle ama bak dediğim çok önemli bütün kurulu şeyleri kök klasöre taşı olmaz yoksa

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
kurulu şeylerin gelmesini istiyorsan telefonundaki uygulamaların hepsini klasör içinden çıkarıp kök klasöre at

derken . ana menudeki uygulama simgelerini mi kastediosun yoksa kurulum dosyalarını hafıza kartındaki an klasremi çıkar demek istedn :hmmm

ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim gizli klasörler ile birlikte atarsan tabi ki çalışır fakat dikkat etmen gereken konu ikisi de fat32 ya da ntfs olmalı...

Dediğiniz gibi yaptım ama çok uzun sürdü 10.1 GB dosyayı 2 saatte attı ama hiç sorun olmadan her şey eski ayarında devam ediyor ve sorunsuz. sadece ana menüdeki ikonların yeri değişmiş.

Teşekkürler..

- - - Eklendi - - -

busistem dosyalarını attigın zaman

imza : bence bosuna ugrasma video , müsıc, gibi özel dosyaları at

bütün uygulamaların calısacagı anlamına gelmez

Bir sorun olmadı her şey çalışıyor. sadece ikon yerleri değişmiş ana menüde ve müzik çalar sıfırlanmış.

- - - Eklendi - - -

En azından denemiş olur :D Bence direk kopyala sorun olursa zaten biçimlendirip bu sefer de müzik foto gibi önemli dosyalarını atarsın ama olacağına eminim ben...

Tekrar teşekkürler

- - - Eklendi - - -

bende olur diyorum 6630 varken yapmıştım olmuştu. 32 liği ilk önce telefona tak. sonra kartı telefonda biçimlendir. öyle kopyala.

çok teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Kartı kopyalayıp yapıştır yaparsan sadece dosyaların gelir kurulu şeylerin gelmesini istiyorsan telefonundaki uygulamaların hepsini klasör içinden çıkarıp kök klasöre at suite ile yedekleme yap 32yi tak geri yükle ama bak dediğim çok önemli bütün kurulu şeyleri kök klasöre taşı olmaz yoksa

haklısınız bu güvenli bir seçenek önce yedek aldım ayarlar da kaydedilsin diye. ama direk kopyala yaptım tüm dosyalarla birlikte bir sorun olmadı.

Teşekkürler

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Ekleme olarak,ben 2 gb hafıza kartımdaki verileri,16 gb'a sorunsuz taşımıştım.Şöyle,2 gb hafıza kartını kart okuyucu yolu ile bağladım.Ne var ne yok kopyaladım.Sonra 16lığı takıp yapıştırdım ve telefona takınca aynı oldu.Yani uygulama kaybetmedim.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Önemli değil kardeşim yardım ım dokunduysa ne mutlu bana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt