Tüm Android cihazlara OTG !

Sponsorlu Bağlantılar

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Android cihazlara OTG !
Beyler xda dan bu konuyla ilgili biraz araştrma yaptm ingilizcem tam yok ama ingilizcesi perfect seviyede olan bi arkadşa bize yardımcı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ufuk4

cortex47

cortex47

Üye
gece gece okuduğum kadarıyla 2.x'li cihazlara bile yapabileceğini söylüyor arkadaş sanırım.

PriZm

PriZm

Üye
ilginc.gelirse super olur.

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
sabırsızlkla bekliyorum :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sadece samsung ve htc için bu tüm cihazlar değil

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
başka android üreten mi var ? sonyericcson larda zaten otg desteği var çoğu modelinde.(arc ,arc s , neo.. )

Motorola
Asus
Acer
LG
Huawei
Trident
ZTE bildiğim kadarıyla bu kadar daha var

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
bunlar fazla terch edilmediği için yapmadıklarını düşünüyorm. ben hiç android os lu trident yada zte kullanan biryle karşılşmadım. asus acer huawei bunlarda tutulan modeller deil . azınlkta kalıyor yani. bi motorola dersin onada saygı duyarım çıkarmamaları yanlş olur.

fnldstntn

Üye
ben şu anda galaxy s te kullanıyorum fakat sadece bu uygulama yetmiyor karnele driverleride yüklemeni gerek ve bağlamaya çalıştığınız cihazada elektrik vermeniz gerek yani çok zahmetli... xda forumund i9000 android develıpment bölümüne bakarsanız ayrıntılı öğrenebilirsiniz...

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
arkadaşlar aramızda OTG'nin ne olduğunu bilmeyenler olabilir o yüzden şu soruyu sormama izin verin lütfen : OTG nedir acaba =))

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar aramızda OTG'nin ne olduğunu bilmeyenler olabilir o yüzden şu soruyu sormama izin verin lütfen : OTG nedir acaba =))
otg şudur: telefonunuza flash disk, kablosuz mause,yada oyun kolu bağlamanıza yarayan özellkiktr. bağlayan kabloyada otg kablosu denir .

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
USB OTG nin açılımı Universal ****** Bus On The Go

hotlock

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
bu elektrk verme işi hiç olmamış :(

Emil_Ceferli

Üye
arkadaslar simdi ben S2 alirsam, sorunsuz otg kullanamazmiyim? :( E7 kullanicisiyim otg gayet guzel calisiyor

ufuk4

Üye
HaqperesT

HaqperesT

Üye
vinn niye bagliyorsun telefona

PriZm

PriZm

Üye

Galaxy S'e OTG gelmiş bile :) driverleri S2 den kopyalamışlar.yalnız telefonun güç çıkışı olmadığından extra güç kaynağına ihtiyaç duyuyor.yani telefona bir usb hub bağlarsak bir tarafa cihazı,öbür hub girişine 5V usb gücü bağlamak gerekiyor.şimdilik baya zahmetli bir iş gibi ama yakında bunuda çözerler:)

----------Eklendi @ 13:05:54 ---------- Yazıldı @ 13:04:48 ----------

ben şu anda galaxy s te kullanıyorum fakat sadece bu uygulama yetmiyor karnele driverleride yüklemeni gerek ve bağlamaya çalıştığınız cihazada elektrik vermeniz gerek yani çok zahmetli... xda forumund i9000 android develıpment bölümüne bakarsanız ayrıntılı öğrenebilirsiniz...

Mesajını görmeden yazmışım pardon:ehe

Üst Alt