sadece samsung ve htc için bu tüm cihazlar değil
başka android üreten mi var ? sonyericcson larda zaten otg desteği var çoğu modelinde.(arc ,arc s , neo.. )
otg şudur: telefonunuza flash disk, kablosuz mause,yada oyun kolu bağlamanıza yarayan özellkiktr. bağlayan kabloyada otg kablosu denir .arkadaşlar aramızda OTG'nin ne olduğunu bilmeyenler olabilir o yüzden şu soruyu sormama izin verin lütfen : OTG nedir acaba =))
vınn 3g vb bağlanamazmı kardeş ???otg şudur: telefonunuza flash disk, kablosuz mause,yada oyun kolu bağlamanıza yarayan özellkiktr. bağlayan kabloyada otg kablosu denir .
vinn niye bagliyorsun telefona
arkadaslar simdi ben S2 alirsam, sorunsuz otg kullanamazmiyim?E7 kullanicisiyim otg gayet guzel calisiyor
vınn 3g vb bağlanamazmı kardeş ???
simini tak telefona
driverleri S2 den kopyalamışlar.yalnız telefonun güç çıkışı olmadığından extra güç kaynağına ihtiyaç duyuyor.yani telefona bir usb hub bağlarsak bir tarafa cihazı,öbür hub girişine 5V usb gücü bağlamak gerekiyor.şimdilik baya zahmetli bir iş gibi ama yakında bunuda çözerler
ben şu anda galaxy s te kullanıyorum fakat sadece bu uygulama yetmiyor karnele driverleride yüklemeni gerek ve bağlamaya çalıştığınız cihazada elektrik vermeniz gerek yani çok zahmetli... xda forumund i9000 android develıpment bölümüne bakarsanız ayrıntılı öğrenebilirsiniz...