Tüm Android cihazlara ClockworkMod kurma...ROOT Gerektirir...

Sponsorlu Bağlantılar

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Android cihazlara ClockworkMod kurma...ROOT Gerektirir...

Özellikle özel ROM (Custom ROM) telefona kurmak istersek, CWM üzerinden özel romun .zip uzantılı dosyasını kurmamız gerekir. Ancak hiçbir android cihazın orjinal stok romlarında CWM yüklü değildir. CWM sayesinde önbelleği temizleyebilir, hard format kolaylıkla atabiliriz ve özel rom yükleyebiliriz. Daha bir çok özellik mevcut, en önemlileri bunlar.
Geçelim yönteme...

Marketten ROM Manager programını indirin ve telefonunuza kurun...

Programı açtığınızda en üstte Flash ClockworkMod Recovery seçeneğine tıklayın...
Telefonunuza en güncel CWM yi otomatik kurur...

Ayrıca bu programla ayrıca telefonunuzun yedeğini alabilir.SD karttan ROM kurabilir veya programa ekli romları direk internetten de kurabilirsiniz...

Not_Root gerektirir
Önemli Not_Bunu yaparken telefonunuz zarar görebilir ve böyle bir durumda ben veya Maxicep sorumlu tutulamaz...
Not_Çin malı tabletlerde işe yaramayabilir...

sadikbircan

Üye
yada doğrudan cwm recoverysini odin ile (veya telefonunuz için hangi programı kullanıyorsanız) flashlayarak roota gerek kalmadan yüklenebilir...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
yada doğrudan cwm recoverysini odin ile (veya telefonunuz için hangi programı kullanıyorsanız) flashlayarak roota gerek kalmadan yüklenebilir...

+1
ancak odin sadece samsung telefonlarda çalışır.

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
O bahsettiğiniz şekildede olabilir fakat yapması daha karışık ve her telefon için gerekli güncel dosyaları bulmal pek kolay değil ve o şekilde yaptıktan sonra telefonunuz rootlanıyor...

ts.61

ts.61

Üye
kurduktan sonra nasıl kaldırabiliriz? Program kaldırma gibi kaldırılıyor mu

burak1651

Üye
Denedim, ama Flash ClockworkMod Recovery diye bir secenek bulamadım, galiba telefonum desteklemiyor, baska bir yolu varmı acaba

Üst Alt