tüketici hakları uygun görmüş :) c7 değişecek ama nasıl olacak? bknz..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
tüketici hakları uygun görmüş :) c7 değişecek ama nasıl olacak? bknz..
cıhazımın anakartı degıstıgı ıcın krıtık guncellemelerı suite den alamıyodum.. bunu kendme yapılan bı haksızlık olarak gordum we sıkayette bulundum. (19.02.2012) bugun kararname gelmiş.. ne nokia ne de kvk tarafından benım sıkayetım uzerıne hıc bı gerı donus yapılmamıs. falanca yasa gereği haklı gorulmusum ve cıhazım yenısıyle degıstırılecek.. ama ben bu durumda nasıl bı yol ızlemem gerek bılmıyorum.. bı destek verır msnız yardım beklıyorum fıkırlerınıze ıhtıyacım war :)

suatsari

suatsari

Üye
Kararı alıp kvk'ya başvuracaksın.Ama hemen telefon verirlermi,bekletirler mi,başka model mi teklif ederler orasını bilemem.Bi akrabamın başına gelmişti.Başka model teklif etmişlerdi o yüzden söyledim.Hele bir başvur bakalım ne olacak?

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
kardesm yalnız durum sole. ben sıkayetı hem nokıa hem kvk ıcın yaptım.. sımdı bunu hangısı odeyecek o bellı dgl ıste.. :D

ferhat000

ferhat000

Üye
kardesm yalnız durum sole. ben sıkayetı hem nokıa hem kvk ıcın yaptım.. sımdı bunu hangısı odeyecek o bellı dgl ıste.. :D

:DKVK olması lazım çünkü cihazın anakartını garantiden(kvk yazdığına göre kvk heralde) değiştirmişler sorumlu olan kvk büyük ihtimal yani mantıken öyle :D

Kaya0362

Üye
telefonun anakartını nasıl yakarım n8 alıcamda

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
:D dertler baska yaa.. kardesm ama kvk ya da anakartı nokıa gonderıyomus :D

ferhat000

ferhat000

Üye
:D dertler baska yaa.. kardesm ama kvk ya da anakartı nokıa gonderıyomus :D

HTC göndericek değilya :D bence sen tüketici haklarına da başvur hatta şöyle bişey yapabilirsin illaki telefon değişecek diye bir şey yok tüketici haklarına başvurup paranı alırsın sonra gider ister üzerine para katar başka cihaz alırsın nokia,samsung,htc,.. işte ne beğeniyorsan sana kalmış ama iyi araştır nette beya bilgi var.

^Paranla mağdur ediyorlar insanı 4-5 ay uğraşacaksın direk git tüketici haklarına yaz dilekçeni 3 kere aynı durum yaşadığı anlat yardım ederler zaten para iadesi iste en fazla 2. ayda alırsın paranı

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardesm cok saol. hafta sonu gecınce bı gıdelım bakalm. tsk ettm eyw.

ferhat000

ferhat000

Üye
Rica ederim ne demek :)

akinorta

Üye
bir tanıdığım hem telefonun parasını hem de telefonun yenisi aldı... Onun da nokia idi . Tüketici heyetine başvurdu. O başka bir şey yapmadı diye biliyorum. Çıkan karar bu yönde idi.

aleranol

aleranol

Üye
aslında hemen vermeleri gerekir ama ben senin herinde olsam fiyatını geri alırdım üstüne biraz para katabilirsen de ne ala şeyler alınır. Ama sen bilirsin.

Arkadaşlar bu arada anakartı yakmanın yöntemini veriyorum:
Müzik çalara yüzlerce şarkı ekleyin hepsini karışığa getirin ve sürekli çalsınlar. Bunlar olurken telefondan 1-2gblık film indirin. Aynı zamanda müzik hoparlörden çalsın ve yazın sıcakta yapın. Malum sıcakkarda geldi. Ve son aşama. Eğer eliniz sıcaklığa dayanırsa o sırada dungeon hunter2 veya warspear online oynayın. En fazla 1 hafta içinde anakartınız sizlere ömür. (İlk aldığım hafta bu şekilde yaktım :D)

akinorta

Üye
yüksek gerilm hattına sokun

SheFy

SheFy

Üye
amaciniz ne sizin telefonun sucu ne ana karticyakacaksiniz fanteziye bak :D

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
aslında hemen vermeleri gerekir ama ben senin herinde olsam fiyatını geri alırdım üstüne biraz para katabilirsen de ne ala şeyler alınır. Ama sen bilirsin.

Arkadaşlar bu arada anakartı yakmanın yöntemini veriyorum:
Müzik çalara yüzlerce şarkı ekleyin hepsini karışığa getirin ve sürekli çalsınlar. Bunlar olurken telefondan 1-2gblık film indirin. Aynı zamanda müzik hoparlörden çalsın ve yazın sıcakta yapın. Malum sıcakkarda geldi. Ve son aşama. Eğer eliniz sıcaklığa dayanırsa o sırada dungeon hunter2 veya warspear online oynayın. En fazla 1 hafta içinde anakartınız sizlere ömür. (İlk aldığım hafta bu şekilde yaktım :D)

şimdi nokia destek hattıyla görüştüm karar olarak gönderilen belgeyi faks ile 0212 444 20 05 e yollamamı istedi. onlar geri dönüş yapacaklarmış.. heycan dorukta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt