tüketici hakları para iadesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evren01

evren01

Üye
    Konu Sahibi
tüketici hakları para iadesi
arkadaşlar şöyle bi sikintim var benim 5800 express music telefonum vardi çok fazla ariza vermeye başladi 10a yakin kvkya götürdüm düzelmedi bende nokiadan yeni telefon talebinde bulundum ve ben bu 5800 görüntülü görüşmesi oldugu için aldigimi söyledim verilecek telefonunda ayni özelliginin olmasini belirttim.ama bana kalkip nokiac5 verdiler bende kabul etmedim biz bunu veriyoruz bunu alacaksiniz dediler bende sizi tüketici haklarina şikayet edecem dedim ve ettim.09.03.2012 tarihnde şiakayet ettim ve para iadesinde bulundum.davayi kazanmşim ve 16.08.2012 tarihnde kagit geldi.telefonu aldigim yere gittim bizimle işinz yok denildi teknik servsle işinz denildi kvkya gittim onlarda belgenin fotokopisini aldilar gönderecez onay çikarsa hesap numarasi istenecek flan dediler.benim sormak istedgim ben zaten kazanmişim bu davayi neye onay verecekler ve benim ne yapmam lazim 6 aydir telefonsuzum zaten biran önce neticelenmesi için ne yapmam gerek bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşirlarsa sevinirim şimdiden tşkler ...

aleranol

aleranol

Üye
c5 vermişler başka işleri yok. Onların da heralde doğrumu bu diye kontrol etmeleri gerek kardeşim. 6 ay boyunca da kullanamamışsın tazminat davası açabilirsin sanırım.

avcitalip

avcitalip

Üye
oyalıyorlar sanırım ama c5 te iyi telefondur hatta 5800 dan kat kat daha iyi bir cihazdır kalkıp başka bir cihaz olarak neyi talep etmek istiyordunuz ? c6-01 falan hayatta vermezler bence siz paranızı alın işinize bakın :oke:

evren01

evren01

Üye
    Konu Sahibi
zaten dava sonucu para iadesi olarak verildi ama ne yapmam gerek.Zaten 6 aydır bekliyorum telefonsuzum ve sıkıldım artık bide 3 4 ay nokıayı beklıyemem icra flan diyorlar o olay nasıl oluyor bilmiyorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Yani icraya verince kimden nasıl ne şekilde alınacak avukat flan diyorlar nasıl olacak vs...

evren01

evren01

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar sizinle sonucu paylaşmak istiyorum dava sonucu elime gelir gelmez nokiaya fax çektim.Çok degil 1 gün sonra nokiadan aradılar beni ve 7 tane telefon markası söylediler sizi magdur ettigimiz için özürdileriz dilediginiz bir telefonu seçebilirsiniz dediler.Bende saydıklarının arasında hoşuma giden nokia 500Ü seçtim.3 hafta sonra sıfır kutusuyla telefonum geldi.HAKKINIZI SAVUNUN ARKADAŞLAR SONUNA KADAR HAKLIYSANIZ Kİ GEREKLİ BÜTÜN İŞLEMLERİ YAPIN ONLAR CİNSE SİZ DAHA CİN OLUN. HERKEZE TEŞEKKÜRLER ...:oke:

• Beğen
Tepkiler: yunus_ 123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt