tukcellde ücretsiz bir paket daha hizmete girdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
tukcellde ücretsiz bir paket daha hizmete girdi
bu ücretsiz paket daha çok bayanlar içindir-erkeklerin hiç işine yaramaz bence
ücretsiz KADIN VE YAŞAM paketine üye olmak için YASAM yazıp 7777 gönder (mesaj ücretsizdir)
pakete üye olduğunuz takdirde hergün bedava cepinize güzellikle ilgili mesajlar yemek menüsü gibi mesajlar gelecektir__________

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Mali açıdan büyük gözüksede hizmet açısından küçük şeyler.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
vallah dediğinde hiçbir şey anlamadım:agla

Yani aylık paketin değeri 40 veya 60 kontör, buda büyük bir miktar sayılır, maiyeti bakımından. Ama hizmet bakımından ise, kimse bu paketi bedava veriyor diye Turkcelle geçmez. Yani hizmet açısından küçük. Vodafonenin yaptığı Bedava tv veya bedava msn gibi hizmetleri bedava verirse ancak abone çeker.

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
Yani aylık paketin değeri 40 veya 60 kontör, buda büyük bir miktar sayılır, maiyeti bakımından. Ama hizmet bakımından ise, kimse bu paketi bedava veriyor diye Turkcelle geçmez. Yani hizmet açısından küçük. Vodafonenin yaptığı Bedava tv veya bedava msn gibi hizmetleri bedava verirse ancak abone çeker.
ben bu paketi turkcelle geçsinler diye haber vermedim__---turkcelliler faydalansın diye haber verdim

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
ben bu paketi turkcelle geçsinler diye haber vermedim__---turkcelliler faydalansın diye haber verdim

Zaten sözüm sana değil. Üstüne alınma. Konu hakkındaki görüşümü belirttim.

darülmendep

darülmendep

Üye
Ok nedir

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
AÇok önemli değil

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
kÜÇÜK SEYLER BUNALR YAA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt