Tugba Ekinci Boynuz Klbi şaşırtıo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Tugba Ekinci Boynuz Klbi şaşırtıo
Şarkılarından çok yaşadığı polemiklerle gündeme gelen Tuğba Ekinci, bu kez de klibiyle adından söz ettirecek.

Şarkılarından çok yaşadığı polemiklerle gündeme gelen Tuğba Ekinci, bu kez de klibiyle adından söz ettirecek. Ekinci, "Boynuz" şarkısının klibinde lezbiyen bir ilişkiyi anlatıyor. Bir erkekle aldatmaktansa bir kadınla aldatmanın daha iyi olacağını söyleyerek de yen ibir polemiği başlatmaya hazırlanan Tuğba Ekinci, klipte Julia adlı İngiliz çocukluk arkadaşıyla birlikte kamera karşısına geçti.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bir aralar Hilal Cebeci vardı bu tarz işler yapan şimdi nerede bilen var mı? :sn:

_KyRa_

_KyRa_

Üye
enson boxer dergisine poz vermişti hilal cebeci sonrasını bende bilmiyorum

POWER

POWER

Üye
Ya ne sewiyesiz insanlar war ya...

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
reklam yapıyor ama bigün başına birsey gelcek zaten

UndeRqRo.uNd

Üye
ünlü olmak zor...

irun

irun

Üye
sığ.. :kotu:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Klipte bi acayipmiş gece gece :ehe

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ne şarkı şarkıya benziyo. ne klip klibe benziyo.
bunun kasteini yada cd sini alanın ben..... :off:

yani benle bi görüşsün...

cllgr

cllgr

Üye
herşey reyting vede para ugruna,reklamın iyisi kötüsü olmaz diye herşey mübah diyorlar.yani ticari kazanc gelsinde nasıl gelirse gelsin.onun için sınırları zorluyorlar,uçuk şeyler prim yapdıgından bunları denemekden çekinmiyorlar.bunu bütün sanatçılar yapıyor malesef.saman alevi gibi bir an parlıyıp sonra kayboluyorlar.tabi bu arada ne kazanırsak kar sayıyorlar.şurada yorum yapmamız bile aslında yanlış,onların reklamı yapılmış oluyor.

mservank

mservank

Üye
ya bu kız ne iş yaparsa yine her şey onun üstünde oluyo kliğ berbat lezbiyen ilişkiyi anlattığı doğru geçenlerde de erkek gömleiği giydiğini söylüyordu bu sefer gerçekten lezbiyen mi diye o anlama getirdiler ama başından bir evlilik geçtiğini böyle bir şeyin olmayacağını söyledi hilala cebeci ise en son geçenlerde bi televizyonda gördüm ondan sonrasını hatırlamıyorum

surgun

Üye
çok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...