a=1 mol ve x=a mol ise x kaç moldür? :ehe:d:
fatih54102 Üye nihat1995' Alıntı: x = a. [2 - 1] + (5)^2 - 24 -1 moldür. Genişletmek için tıkla ... Adam hacker beyler dağılın
nihat1995' Alıntı: x = a. [2 - 1] + (5)^2 - 24 -1 moldür. Genişletmek için tıkla ... Adam hacker beyler dağılın
paradox07 Üye aby13' Alıntı: espri mi yapmaya çalıştınız anlamadım? Genişletmek için tıkla ... umutsuz vak'a
paradox07 Üye İsmail' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kankaaaooouuuww nasılsın?nasıl geçti üni hayatının 2.günü
ismail Üye paradox07' Alıntı: kankaaaooouuuww nasılsın?nasıl geçti üni hayatının 2.günü Genişletmek için tıkla ... Benim üni 1 Ekim de başlıyor dostum Bu arada iyiyim Sen nasılsın? Yalnız geresizlere gel burda sohbet yasah
paradox07' Alıntı: kankaaaooouuuww nasılsın?nasıl geçti üni hayatının 2.günü Genişletmek için tıkla ... Benim üni 1 Ekim de başlıyor dostum Bu arada iyiyim Sen nasılsın? Yalnız geresizlere gel burda sohbet yasah
paradox07 Üye İsmail' Alıntı: Benim üni 1 Ekim de başlıyor dostum Genişletmek için tıkla ... ohhh ders seçimlerini yaptın mı? - - - Eklendi - - - Tamam gereksizlere geçelim
İsmail' Alıntı: Benim üni 1 Ekim de başlıyor dostum Genişletmek için tıkla ... ohhh ders seçimlerini yaptın mı? - - - Eklendi - - - Tamam gereksizlere geçelim