anılbaran Üye Konu Sahibi ucar_14' Alıntı: 5800 da çalışmayacaksa boşa indirmeyim çözüm yok mu Genişletmek için tıkla ... Bir daha demicem kendi telefonumda denedim çalıştı ve sorunsuz olarak kulandım . - - - Eklendi - - - iskenlii' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
ucar_14' Alıntı: 5800 da çalışmayacaksa boşa indirmeyim çözüm yok mu Genişletmek için tıkla ... Bir daha demicem kendi telefonumda denedim çalıştı ve sorunsuz olarak kulandım . - - - Eklendi - - - iskenlii' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
anılbaran Üye Konu Sahibi - - - Eklendi - - - /Açılmama yada atma sorunu yaşayanlar TTpod adlı kurdukdan sonra patch4.sis dosyasını yüklesin. c5 v23 de atıyodu yamayı kurunca sorun kalmadı.
- - - Eklendi - - - /Açılmama yada atma sorunu yaşayanlar TTpod adlı kurdukdan sonra patch4.sis dosyasını yüklesin. c5 v23 de atıyodu yamayı kurunca sorun kalmadı.
mkahya Üye Güzel bir paylaşım teşekkür ederim her iki sis dosyasını yükledim ama yinede açılmıyo N8 de
anılbaran Üye Konu Sahibi Bu s60v5 için ondan açılmıyordur. 2 dosyayı da aynı dizine kurduysanız aç8lmıyorsa mevcut yazılımınız ile uyumlu degildir o zaman.
Bu s60v5 için ondan açılmıyordur. 2 dosyayı da aynı dizine kurduysanız aç8lmıyorsa mevcut yazılımınız ile uyumlu degildir o zaman.