TTPod v3.63 S60v3 SP Edition & English Translated By FOXPDA (31.12.2009)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TTPod v3.63 S60v3 SP Edition & English Translated By FOXPDA (31.12.2009)
TTPod Ücretsiz olan Telefonunuzda Kaliteli görsel efektleriyle müzik oynatma Programıdır.(n73 te denendi)
Güncel Son Sürümü

Change log:

1. Optimizer, reduce installation package size
2. Fix covers installation result in some models can not download the show lyrics, sound effects and EQ mechanism is not working
3. Fix of certain songs or play out the issue scan
4. Fix E62 keyboard shortcuts Mapping Problems
5. To resolve the currently playing song can not use Bluetooth to send the issue
6. Fix led to calls or SMS and start playing songs re-issue of
7. Fix EQ problems and upgrade the sound effects
CyberCep : TTPod v3.63 S60v3 SP Edition & English Translated By FOXPDA (31.12.2009)
8. Revised horizontal screen can not be displayed after the splash screen problem
9. Fix will lead to a hidden program can not start

SP NimA79 Edition :

1.Include Patch 4 run
2.More Themes
3.New Splash screen
4.changed app name to ipod ( thats buty when u want use shortcut on home screen )

Note :
1.Before Install Remove previous version
2.need hacked phone for install

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: TatCeL, semazen13, maraz fati ve 7 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler.:oke:

habbuj

habbuj

Üye
çok teşekkürler kardeş

kafkas.81

Üye
n95 de çalıştı ellerine saglık

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
eline sağlık Kardeşim

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim Güvenciğim

furkanosman

furkanosman

Üye
arkadaşlar 6220c de çalıştı fakat şarkı tararken belli bi kısmını buluyo devam ederken program kapanıyo 3.41 den bu versiyona kadar hepsinde bunu yaptı neden olabilir acaba

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar 6220c de çalıştı fakat şarkı tararken belli bi kısmını buluyo devam ederken program kapanıyo 3.41 den bu versiyona kadar hepsinde bunu yaptı neden olabilir acaba
valla kardeş n73 te bi sorun yok bu sorunu olan ve çözen varsa o arkadaşlar yazsınlar

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

Kardeş Ben Bunu YÜkledim Serfikasınıda İmzaladım Ama Açıçağım Zaman Uygulama Hatası Veriyor Yardımcı Olurmusunuz Telefonum Nokia5320XpressMusic

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler işallah iyileştirmeler olmuştur ama ttpod iyileştirme yerine hep kötüleştirme yapıyor. 3,40dan sonra çıkanlar hep bir sorunlu.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler işallah iyileştirmeler olmuştur ama ttpod iyileştirme yerine hep kötüleştirme yapıyor. 3,40dan sonra çıkanlar hep bir sorunlu.
Evet Anıl gittikçe kötü oluyor

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Mehmetce38™;1911102' Alıntı:
Evet Anıl gittikçe kötü oluyor
Hatta bence buda kötü eski sümü kaldırdım.Ttpod dosyalrını sildim hala güncelleme hatası var diyor.
3.40'a devam
:islik

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Demekki biyerlerde hala bir ttpod kalıntısı kalmış:ehe

osmanayman

osmanayman

Üye
Artık TTPOD u silmeye korkuyorum... Baktım şuan yine en sorunsuzu 3.30... Zar zor dönebildim...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici

şarkıyı taratirken hepsini değilde klosör e gir sadece sound klosörunu tarat daha sorun olmaz.aynı hata bendede yapıyordu...

--------------- Ekleme ---------------

Hatta bence buda kötü eski sümü kaldırdım.Ttpod dosyalrını sildim hala güncelleme hatası var diyor.
3.40'a devam
:islik

evet kalıyor ttpod pach onu kaldırın.

samoçam

Üye
arkadaşlar bu program signedmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt