TTPOD v3.40 Flash Fire Black

Konu Sahibi
TTPOD v3.40 Flash Fire Black
TTPod Artık işi Alay'a almış... görsel efektlerle olsun, geçişlerle olsun diğer porgramlarla alay ediyor nerdeyse...

Arkadaşlar bi arkadaş ingilizceye çevirerek vermiş fakat, dil dosyası yalnış editlemeden seçenekler kısmında genel ve alarm kısımları açılmıyor.. orjinalinde herşey normal fakat çince olduğundan yazılar okunmuyor.. Bu versiyon 3.3 sürümden biraz farklı.. çünkü versiyon 4'e yükselince haliyle temalarda V4 klasörüne alınmış ama V3 temalar kullanılmıyor... Tema 4 adet olduğundan şimdilik temada biraz fakir ama kullanınca 3.3ü aramayacaksınız...

Ayrıca Programı daha önce yükleyenler içinde sadece dil dosyasınıda paylaştım.
direk yükleyin,kalıntı bırakmayan pakettir...
DipNot: En üstteki ingilizce sorunsuz sürüm , enalttaki türkçe dil dosyası (lütfen yükleme yaparken ttpodun kurulduğu sürücüyü seçiniz..), diğerleri tema ve açılış resimleridir...

Ekli dosyalar

Tepkiler: PrınceOfPersia, TatCeL, recepp_01 ve 21 diğerleri
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, Sorunsuz ingilizcesi ve Türkçesi yüklenmiştir, Güle Güle Kullanın....

Bu programa ancak sapka cikarilir..
Dalindaki en iyi program
Tesekkür...

MH_ZAFER

Üye
Ben Böyle Program Görmedim Ellerinize Saglık Emege Saygı!!!!

teşekkürler çok faydalı bir program

king65

Üye
tema seçeneği fazla olsaydı daha güzel olurdu ama program süper emeğine sağlık

paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık

Kanka ben yükledim ama dil dosyasını attığmda açılmıyor

deniz-17

Üye
asıl bomba sende desene life_master

Konu Sahibi
TeşekkürLer.. İngiLizcesi Bu Kadar Büyükse Türkçesi NasıL acaba
Buyrun Buda Türkçesi ...

Teşekkürler Ersin, fakat pakette başka sitenin reklamı var birde üstüne üstlük n70te çalışmadı.... Neden Acaba?

ya bu skinleri nasıl yüklücez apps daki ttpoda mı kopyalıcaz

deniz-17

Üye

bu çinblileri anlamdım kral prolar yapıyolar yaptıkları telefonlara pro yüklenmiyo

Konu Sahibi
bu çinblileri anlamdım kral prolar yapıyolar yaptıkları telefonlara pro yüklenmiyo

sizin mahalledeki yukarı ki bakkal ile aşağı ki bakkalın sattığı mallar birmi?
ya da türkiş kebap heryerde aynı mı?

orada kaç milyar insan yaşıyor ağbi, hepsinin dış yapısı birbirine benzeyebilir ama iç yapıları hakkında yorum yapmak saçma ve gereksiz olur bence... Haksız mıyım?

dede147

Üye
beyler sesi nasıl bunun poweri aratıyormu