bugün anladığım kadarıyla hata benden kaynaklı değil uygulamadan kaynaklı olmasıdır zira googleda bunun için çözümler verilmiş ama artık bir işe yaramıyolar. Öncelikle kendi tahminimi açıklıyım playden yeniliker kısmını çevirdiğimde dünya kupası ile alakalı bir yarışmadan bahsettiğini gördüm bu bir yarışma olduğu için serverlarına proxy engellemesi koymuşlar böylece dışarı ülkelerden katılım olmayacak yani hatanın bir sonraki sürümde çözüleceğini düşünüyorum. Çözüme gelirsek proxydroid isimli uygulamayı indiriyoruz daha sonra port kısmında yazan 3128(belki sizde başkadır) numaralarını 80 ile değiştiriyoruz ve proxy switch i on yapıyoruz daha sonra ttpoda giriyoruz ve ip sınırlaması ortadan kalkmış oluyor ancak dediğim gibi artık bu işlem işe yaramıyor çünkü bu seferde ''yükleme hatası'' ibaresi ile karşılaşıyoruz yukarıda dediğim gibi umudum bu sorunun 7.2.2 güncellemesi ile çözülmesi. Bu arada konuda bahsettiğim gibi başka bir hata yok istenildiği gibi şarkı şarkı sözü resim indirilebiliyor internetten şarkı dinlene biliyor yani TTpod sosyal servislerine erişim yok sadece