Xagok Üye arkadaşlar telefonum hekleyip bu ttpodu indirip yükledim fakat ttpod açıldıktan bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor neden acaba neden kapandığını anladım türkçe şarkılarda ve albümü belli olmayan şarkılarda kapanıyor neden acaba
arkadaşlar telefonum hekleyip bu ttpodu indirip yükledim fakat ttpod açıldıktan bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor neden acaba neden kapandığını anladım türkçe şarkılarda ve albümü belli olmayan şarkılarda kapanıyor neden acaba
kurtulusmutlu Üye arkadaşlar açılmadan kapanma sorununu çözen bilen varsa yazabilir mi telefonu kırcam
Kurtuluş40 Emekli Yönetici Konu Sahibi crest_12' Alıntı: sertifika hatası bu sertifikayı yapanın ben ...... Genişletmek için tıkla ... ne gerek var ..... yapmanizaki para kazanmak amaclidir zaten telefonu almakla cok para kazandiriyoruz 1 2 liraya programda almak gerekiyor. hack yapin kurtulun sertifika hatasindan.
crest_12' Alıntı: sertifika hatası bu sertifikayı yapanın ben ...... Genişletmek için tıkla ... ne gerek var ..... yapmanizaki para kazanmak amaclidir zaten telefonu almakla cok para kazandiriyoruz 1 2 liraya programda almak gerekiyor. hack yapin kurtulun sertifika hatasindan.
159357987 Üye telefonum da başka bir sürüm var signed bir sürüm açıyorum fakat herhangi bir aktivite yok tel nokia 5800 v52 hacksiz lütfen yardım edin
telefonum da başka bir sürüm var signed bir sürüm açıyorum fakat herhangi bir aktivite yok tel nokia 5800 v52 hacksiz lütfen yardım edin