BL@DE02
Üye
-
Konu Sahibi
-
rica ederimTeşekkürler.
rica ederimsüpermiş teşekkür ederim.
signed mi değilmi bilmiyorum dostum ama signeddi diye hatırlıyorum teli hackli olmayan diğer arkadaşlarda yorum yazarsa ona göre başlığa eklerim unsigned olduğunupaylaşım için teşekkürler.indirdim kurmaya çalışırken sertifika hatası aldım.sanırım program signed değil.
ok ozaman ekliyorum başlığa ama benden size tavsiye unsigned bklemeyin hemen hackleyip kurun gerçekten görsel temaları şahane 80 tane süper temalar mevcutunsigned arkadaşlar (n8 de denendi)
o kare kare olmasının nedeni senin yazı fontunun türkçe karakter olmaması yazı fontunu değiştir ve kullan şu an bende öyle bir sorun yok tertemiz ingilizce font nasıl değiştirilir konusu sitemizde mevcutmenüsü kare harflerden oluşuyor çince bu ve telefon desteklemediği için kare kare harfler oluyor..bilginize
arkadaşlar seçtiğiniz font nokia pure fontu olsun sitede bi argadaş vardı o eklemişti fontu laz lı bi ismi vardı arkadaşın o eklemişti font dosyalarını değiştirmeyi bende de kare kare idi ama o fontu yükleyince süper pürüzsüz çalıştı bu programı tek geçerim siz birde kısaltım ana ekrana alınca görüntüyü görün windows skini var onu seçip aşağı indirince pc deki media player küçültülmüş gibi duruyo çubuk gibi süper dediğim gibi fontu siteden s^3font değiştirme den alın ve orda anlatılanı yapın arkadaş heralde uçanlaz dıyükledimde kullanamıyorum ki menüdeki yazıların yerine dikdörtgen şekiller var...
bende hiç bir sıkıntı olmadı sizde ki o internet sıkıntısı da müziklere lyric eklemeyi ve resim eklemeyi otomatik bul seçilidir ayarlardan onu otomatiği kapat düzelicektir internet sorunu bende wireless var direk lyric leri indirip dinliyorum alt yazılı süper saniyesi saniyesine tutuyor ama lyricler sadece yabancı şarkılarda varcihazın fontunu değiştirincede ekran koruyucu düzgün çalışmıyor ttpod da da yazı karakterleri düzeliyor ama internet bağlantısı istiyor ve programdan atıyor.ufak bi sıkıntı var yani.
YAZI FONTU DEĞİŞTİRMEDE ANA KONUYA EKLENMİŞTİR DİLEYEN ARKADAŞ YÜKLEYEBİLİR ANLATIM ANA KONUDA KARE KARE OLMA SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ BİZZAT BEN DENEDİM TESTTEN GEÇMİŞTİRarkadaşlar seçtiğiniz font nokia pure fontu olsun sitede bi argadaş vardı o eklemişti fontu laz lı bi ismi vardı arkadaşın o eklemişti font dosyalarını değiştirmeyi bende de kare kare idi ama o fontu yükleyince süper pürüzsüz çalıştı bu programı tek geçerim siz birde kısaltım ana ekrana alınca görüntüyü görün windows skini var onu seçip aşağı indirince pc deki media player küçültülmüş gibi duruyo çubuk gibi süper dediğim gibi fontu siteden s^3font değiştirme den alın ve orda anlatılanı yapın arkadaş heralde uçanlaz dı
----------Eklendi @ 13:35:43 ---------- Yazıldı @ 13:34:06 ----------
bende hiç bir sıkıntı olmadı sizde ki o internet sıkıntısı da müziklere lyric eklemeyi ve resim eklemeyi otomatik bul seçilidir ayarlardan onu otomatiği kapat düzelicektir internet sorunu bende wireless var direk lyric leri indirip dinliyorum alt yazılı süper saniyesi saniyesine tutuyor ama lyricler sadece yabancı şarkılarda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?