SymBiaN_KraLı Üye Bu program ttpod 3.70 değil modifiye edilmiş bir sürümdür 3.70 daha yeni çıktı --------------- Ekleme --------------- ssmuho' Alıntı: ben yükledim ama şarkıları eklerken 280. şarkıdan sonra programdan atıyor.fakat ttpod kullanmayı çok istüyorum.diğer sürümlerde de aynı sorun oldu Genişletmek için tıkla ... programdan atmaz ttpod un desteklemediği bir veya birden fazla müzik var ondana dolayı atıyor
Bu program ttpod 3.70 değil modifiye edilmiş bir sürümdür 3.70 daha yeni çıktı --------------- Ekleme --------------- ssmuho' Alıntı: ben yükledim ama şarkıları eklerken 280. şarkıdan sonra programdan atıyor.fakat ttpod kullanmayı çok istüyorum.diğer sürümlerde de aynı sorun oldu Genişletmek için tıkla ... programdan atmaz ttpod un desteklemediği bir veya birden fazla müzik var ondana dolayı atıyor
hackchen Üye program açılıyo ama hiç bişieye tıklayamıom sanki dokunmatk çalışmıo gibi aamaan 3,50 yetio be
blackface Üye Konu Sahibi SymBiaN_KraLı' Alıntı: Bu program ttpod 3.70 değil modifiye edilmiş bir sürümdür 3.70 daha yeni çıktı --------------- Ekleme --------------- programdan atmaz ttpod un desteklemediği bir veya birden fazla müzik var ondana dolayı atıyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkür eden arkadaslara teşekkür ederim.. Modifiye sürüm fln değil belirtildiği gibi alpha sürümü yani tam sürüm cıkmadan önce yayınlanmıs bir beta sürümü... --------------- Ekleme --------------- nsren' Alıntı: bende paylaşım yapmak istiyorum nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... Paylaşım yapmak istediğin kategoriye girip butonuna bas paylasımını yazı ve görsel belgelerle tanıt linkini koy. Moderatorler onaylarsa paylasım yapmıs olursun...
SymBiaN_KraLı' Alıntı: Bu program ttpod 3.70 değil modifiye edilmiş bir sürümdür 3.70 daha yeni çıktı --------------- Ekleme --------------- programdan atmaz ttpod un desteklemediği bir veya birden fazla müzik var ondana dolayı atıyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkür eden arkadaslara teşekkür ederim.. Modifiye sürüm fln değil belirtildiği gibi alpha sürümü yani tam sürüm cıkmadan önce yayınlanmıs bir beta sürümü... --------------- Ekleme --------------- nsren' Alıntı: bende paylaşım yapmak istiyorum nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... Paylaşım yapmak istediğin kategoriye girip butonuna bas paylasımını yazı ve görsel belgelerle tanıt linkini koy. Moderatorler onaylarsa paylasım yapmıs olursun...