Ttnet ve türk telekom u dava etmek istiyorum neler yapmam gerek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Ttnet ve türk telekom u dava etmek istiyorum neler yapmam gerek?
Arkadaşlar Türk Telekom Ve TTNET ten bıktım usandım artık 5 aydır 1MB sınırsız bağlantıda 50-İLE 55 TL arasında Ücret kesiyorlardı.Ocak ayında TAM 85 TL fatura kestiler Tleefon için şubat ayında ise 90 TL kestiler.Her ikisi içinde Tüketici mahkemelerine ulaşmak istiyorum ne yapabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
Özel İhtisas Mahkemeleri olup, yargılama basit usulle yapılmaktadır. 8 ilde 22 adet Tüketici Mahkemesi kurulmuştur. ( Ankara’da 8, İstanbul’da 6, İzmir’de 3,Adana’da 2, Antalya’da 1,; Bursa’da 1,Samsun’da1,Konya ve Kayseri’de 1)Diğer illerde Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca kendisine görev verilen TİCARET MAHKEMESİ VEYA ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ, Tüketici Mahkemesi sıfatıyla görev yapmaktadır.
NOT:
* Tüketici Mahkemelerine TÜKETİCİLER, TÜKETİCİ ÖRGÜTLERİ VE BAKANLIKÇA açılan davalar ücretsizdir.
* Tüketici sorunları için önce İl ve İlçelerde bulunan TÜKETİCİ HAKEM HEYETLERİ’ne gidilmelidir. Alınan kararlar tüketici mahkemelerinde delil olarak kullanılır.
İstanbul Tüketici Mahkemesi:
Adres: Büyükdere Cad.NO: 193 4.Levent Tel: 0 212 325 68 00
Bakırköy Tüketici Mahkemesi:
Adres: Bakırköy Adliye Sarayı, Osmaniye Mah., Bakırköy Metro ist. arkası Bakırköy Tel.: 0212 660 60 55

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşım sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt