Ttnet SSL hatası yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

kfahaa

kfahaa

Üye
    Konu Sahibi
Ttnet SSL hatası yardım ?
Slm arkadaşlar ben TTNET kullanıcısıyım internete girdiğim zaman ssl hatası veriyor ttnet lemi alakalı acaba ?

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Bilgisayarınıza girmiş bir virüs yazılımı olabilir, kontrol edin.
Çerezleri temizleyin.
Kullanılan virüs programı veya güvenlik duvarı ayarlarından Chrome’a izin verdiğinden emin olun.
Proxy ayarlarınızı değiştirin. Chrome menu > Ayarlar > Gelişmiş ayarları göster > Proxy ayarlarını düzenleme veya değiştirme kısmına tıklayın. Açılacak olan internet özellik iletişim kutusu kısmında Yerel Ağ Ayarları’nı açtıktan sonra “Ayarları otomatik olarak algıla” onay kutusunun işaretlenmiş bir şekilde olduğuna emin olduktan sonrakarşınıza çıkan iletişim kutularının hepsine Tamam diyebilirsiniz.

kfahaa

kfahaa

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarınıza girmiş bir virüs yazılımı olabilir, kontrol edin.
Çerezleri temizleyin.
Kullanılan virüs programı veya güvenlik duvarı ayarlarından Chrome’a izin verdiğinden emin olun.
Proxy ayarlarınızı değiştirin. Chrome menu > Ayarlar > Gelişmiş ayarları göster > Proxy ayarlarını düzenleme veya değiştirme kısmına tıklayın. Açılacak olan internet özellik iletişim kutusu kısmında Yerel Ağ Ayarları’nı açtıktan sonra “Ayarları otomatik olarak algıla” onay kutusunun işaretlenmiş bir şekilde olduğuna emin olduktan sonrakarşınıza çıkan iletişim kutularının hepsine Tamam diyebilirsiniz.
çerezleri hep silerim zaten bizim okulun interneti de veriyor bu hatayı ttnet le alakalı galiba

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
o zaman TTNET İletişim Merkezi: "444 0 375" nolu telefonu arayabilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt