TTNET SÖZLEŞMEM BİTİYOR!!!!yARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
TTNET SÖZLEŞMEM BİTİYOR!!!!yARDIM
Arkadaşlar 1 ay sonra ttnet sözleşmem bitiyor.Ve ben şimdiden arayış icine girdim.Kulladıngım şu anki paket 8 Mbhs Sınırsız.Ve benim en iyi günlerde buldugum hız 3.5 mbit.
Fiber felan düşünüyorum ama benim mahallede fiber varmı bilmiyorum.Ben film izlemeyi severim ondan dolayı takılmadan izlemek istiyorum.Onun icin hız ve ping olayı önemli.
Arkdaşlar sizce ttnet de kalmalımıyım yoksa farkl saglayıcılara yönelmelimiyim.Mesala türkcell..veya benzer.Sizlerin tavsiyelerini bekliyorum.

Birde başka bir sorum olcak.Şimdi benim sözleşmem biticek ya.TTnet beni 100% arar ve beni yine bir 2 senelik sözleşmenin icine sokmaya calışır.Cünkü bundan önceki sözleşmemde aradı ve eger 24 ay tahadüt verirsem 6 ay internet bedellim 15 tl olucak dedi.Ve bende kabul ettim.Şimdi işte bu sözleşme biticek.Ve ben başka bir 24 ay söz vermek istemiyorum.24 aylık sözleşme olmadanda ttnet şu an ki 8mbite e kadar paketimi devam kullanabilirmiyim.Yoksa illa bir 24 söz mi vermem gerekiyor.
Yardım ederseniz cok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
benim sözleşmem bitti ve aynı şartlarda kullanmaya devam ediyorum yeni sözleşmeye gerek yok ama yeni sözleşme yaparsan ilk 12 ay 39tl yinede sana kalmış bir ara dsmile 16 mbit geçmek istedim ama desteklemiyor dediler bende bu şekilde kullanıyorum en azından arıza olursa ilgileniyorlar

mamilim90

mamilim90

Üye
Sözleşme vermedne kullanabilirsiniz Bende Öyle Yapıcaktm İlerde Çıakrım hesabı Evdeki Hesap Çarşıya Uymuyor Sözü Çok doğru Babamı aramışlar ve babamda 24 aylık sözleşmeyi gene kabul etmiş :)

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
peki başka hani internet saglayıcalarını tavsiye ediyorsunuz.Birde ttnet fibernet hakkında ne düşünüyorsunuz.Harbi fibernet mi yoksa cakma fibernet.Yani adı degişmiş vdsl mi?.
Turkcell adsl ve fiber nasıl olur???

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım bende senin ttnet paketini kullanıyorum en kötü 6 mbit 'e düşüyor hızım genelde belirttiği 8mbit hızı almaktayım. Elbette bu mevkiye göre değişir. Şimdi şuna dikkat etmelisin tüm paketlerde adil kullanım hakkı vardır benim bu kullandığım pakette de 25 GB adil kullanım hakkı olmasına rağmen hızım hiç düşmüyor Turkcell ile rekabet halinde olduğundan aylık 90GB kotamda dahi hızımı düşürmüyor. Tabi bunu herkese yapıyor mu bilmiyorum ama Turkcell Superonline da adil kullanım hakkı var ve o hızla kotanız çabuk bitiyor. Şunu unutmayın ki şuan 20 GB aylık harcıyorsanız fiberde bu aynı süre zarfında 40'lara 60GB'lara çıkacaktır. Ve hızınız 1Mbit e düşecektir. Bu kotada hemen dolunca çok sinirinizi bozabilir.

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
bence en iyi yinede ttnet galiba.cok araştırdım.en cazip ttnet geliyor bana.Fiber olsa biizm mahallede türkcele gecerdim.ama şu an yok zannediyorum.zaten hemen hepsi ttnetin altyapısını kullanıyorlar.eger arkadaşın dedigi gibi ttnet bana böyle bir teklifle gelirse evet derim belki.39 tl 12 ay sınırsız.Bende cogu zaman 25 gb adi kullanımı geciyorum ama hızım hic düşmüyor

mmtblbn

Üye
8Mbps'ye kadar olan hız bölgeden bölgeye ve bulunduğunuz yerin saha dolabına uzaklığına göre değişir..

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
bende kararsızım 4 gb kotalı hiç işime yaramıyor. sınırsıza geçecem ama bu fiber le arasında pek fark yok, ne yapsam

girayhan43

girayhan43

Üye
arkadaslar beni arayan ttnet müşteri hizmetleri elemanı 16bit interneti desteklıyor diye birnevi düdükledi sonra bende ne internet kaldı nede baska bisi ıkı dakkada dusmeler yasadım 1 ay kullanamadım sonra eskı 8bit'e kadar olana gectım ama kahretsın eskı performanstan eser yok en azından eskıden hıc kopmazdı sımdı canı sıkıldııgında bı kopuyor