tragedie
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
boşver kardeş, bende 16mbit var ve 1 yıldır da tam hız alıyordum. Beni aradılar. Siz aslında 4mbit alıyorsunuz gelin hızınızı düşürelim dediler. inanmadım çünkü 1600 kb/saniye indirme yapıyordum. inat ettim. Yalan söylüyorsunuz dedim. Ttnet istanbul'u aradım. Hat hızımın 20 mbit'e kadar desteklediğini söylediler. Afyon ttnet bayisi ile grup görüşme başlattık. Ses kayıtları dinlendi. istanbul merkez afyon'a bir güzel fırça çekti. Meğer bunlar hatları hafifletmek için arada yapıyorlarmış. Birdaha da aramadılar 16 alıyorum şu an. Ve şunu unutma, 8 mbit desteklememesi imkansız, çünkü en kötü bakır teller dahi en az 16 mbit destekliyormuş bizzat ttnet dedi. Telefon et sende hakkını ara korkma.
kaç para ödüyorsun aylık?ben 1megabit kullanıyorum ttnet ; internetim çok yavaş neredeyse1megabitin yarısı kadar kaç kez telefon ettim kaç kez gelip kendileri gördüler ama bir çözüme ulaşılamadı ve bende aramaktan falan sıkıldım iyice öyle yavas takılmaya çalısıyom netteen kısa sürede kapattırmayı düşünüyorum
oha abi naptın yaaaaaaaa çok fena kazık yiyorsun şu anda. şöyle ki :adsl2+ paketlerini incele... 16 mbit limitsiz internet 59 lira aylık... sen naptın yaaaaaaa55 lirakotasız----------Eklendi @ 19:14:11 ---------- Yazıldı @ 19:13:49 ----------3 sene olcak neredeyse
bilmiyorum burda herkes böyle ama
komşularda aynı hızda kullanıyor onlarda 55 veriyormuş
bendede 16 mbit internet var ama 13 mbit destekliyor bizim burda.Sen nerde oturuyosun peki?boşver kardeş, bende 16mbit var ve 1 yıldır da tam hız alıyordum. Beni aradılar. Siz aslında 4mbit alıyorsunuz gelin hızınızı düşürelim dediler. inanmadım çünkü 1600 kb/saniye indirme yapıyordum. inat ettim. Yalan söylüyorsunuz dedim. Ttnet istanbul'u aradım. Hat hızımın 20 mbit'e kadar desteklediğini söylediler. Afyon ttnet bayisi ile grup görüşme başlattık. Ses kayıtları dinlendi. istanbul merkez afyon'a bir güzel fırça çekti. Meğer bunlar hatları hafifletmek için arada yapıyorlarmış. Birdaha da aramadılar 16 alıyorum şu an. Ve şunu unutma, 8 mbit desteklememesi imkansız, çünkü en kötü bakır teller dahi en az 16 mbit destekliyormuş bizzat ttnet dedi. Telefon et sende hakkını ara korkma.
Adil kullanım miktarını aşmışsındır.benim 8 ama youtubede bir dklik bir videoyu bile izleyemiyorum siz hesaplayın
kardeşim şu kontatların ... töbe töbe sınırsızmı çatır çatır kullanırım 55tl veriyorumAdil kullanım miktarını aşmışsındır.
4 lira daha ver 16mbit sınırsız'a geç bu gerçekten sınırsız. ADSL2+ yalnız bu. (iyi bişey)kardeşim şu kontatların ... töbe töbe sınırsızmı çatır çatır kullanırım 55tl veriyorum
vay canına efe gözüküyor ama bizim kontrat sürüyor galiba4 lira daha ver 16mbit sınırsız'a geç bu gerçekten sınırsız. ADSL2+ yalnız bu. (iyi bişey)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?