Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ttnet müziği indiremiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Ttnet müziği indiremiyorum
Arkadaşlar şimdi bende Amerikan App Store hesabı var ttnet müzik uygulamasını indiremiyorum lisans yüzünden galiba acaba nasıl indirebilirim[BR /]Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı
Epple
Üye
Amerakan market gesabi acarsan b tür Turk uygulamalarinsa sıkıntı yasarsin indiremezsin. Turkiye market hesabi ac ordan indir
Haydar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Ama kredi kartı nosu falan istiyo bendede yok o[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
iTunes'tan Türkiye hesabı açabilirsin kredi kartı almadan.
Haydar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Nasıl acaba
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Epple
Üye
Ayarlar appstore kismindan cikip yap gecerli hesabindan. Sonra appstorea gir. Ucretsiz bi uygulama indirmeye calis. Sonra cikan uyarida yeni apple kimligi yarat cikar. Orda bilgilerini doldur ve kredi karti kisminda none yazan yeri sec. Yapamazsan resimli anlatiyim
ByRamCho
Üye
youtube dan indirmeyi dene ttnet de ne oluyomuş
emreilhans
Üye
Forumda ucretsiz hesap acma var. Az karistir dostum acarsin kartsiz hesap
abandonware
Üye
herhalde müzik dosyasında lisasn arıyor; sonuçta benim bildiğim bitek itunesden indro olması azım
Epple
Üye
Ya alakasi yok arkadas apple storedan indiremiyorum diyor siz lisanstan bahsediyosunuz. Turkiye market hesabi alarak indirir. Yanlis bilgilendirmeyin