TTnet internet kesiliyor Yardım edecek yok mu?

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
TTnet internet kesiliyor Yardım edecek yok mu?
Arkadaşrlar Sınırsız TTnet kullanıyorum aylık 59TL ödüyorum ancak son 1 aydır masaüstüm bozulunca laptopdan giriyorum internete.Nedense LoL oynarken o adar çok gidiyor ki günde ne az 20 kere gidiyor.Neden gidiyor acaba ttnet i aradık ağda sorun yok diyor.Modem sorunlu olabilir diyor ama sanmıyorum.Bu arada evde telsiz telefon var splitter a bağlı ....

LÜTFEN YARDIM EDİN KESİN ÇÖZÜM İSTİYORUM ...ÇOK TEŞEKKÜRLER...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arakadaşım kesin bir çözüm bulamayız burdan...

ayrıca masaustu pc deyken internet kesilmiyorsa sorun ttnet hattında değil
senin notebookta yada modemdedir...

sanmıyorum diye birşey yok... masaüstü pc sorunsuz ise modemini kontrol et.

stylee61

Üye
splitter çıkar, direk telefona bağlayıp dene.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
arakadaşım kesin bir çözüm bulamayız burdan...

ayrıca masaustu pc deyken internet kesilmiyorsa sorun ttnet hattında değil
senin notebookta yada modemdedir...

sanmıyorum diye birşey yok... masaüstü pc sorunsuz ise modemini kontrol et.
Bende öyle düşünüyorum ama önceden olmuyordu önceden de bağlanıyordum olmuyordu hocam.Ve modemde sorun yok eminim.BU paralel bağlantılarla alakalı birşey birkeresinde arıza ekibi aradı splitterdan birşeyler yapdedi ama adama ayıp olmasın diye (bulamamıştım splitter 'in yerini) tmm dedim ve geçtim... :hih:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:D o zaman bağlantılarını kontrol ediceksin..

ttnet sana hattı kontrol ederek cevap veriyor çünkü
gün içerisindeki bağlantılar anlık kota kullanımı felan onlara bakarak seni yönleniriyorlar..
kafasına göre sana diyemezki hatlarda bir sorun yok diye..
sorun modemde bağlantılarda veya pc de :oke:

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
:D o zaman bağlantılarını kontrol ediceksin..

ttnet sana hattı kontrol ederek cevap veriyor çünkü
gün içerisindeki bağlantılar anlık kota kullanımı felan onlara bakarak seni yönleniriyorlar..
kafasına göre sana diyemezki hatlarda bir sorun yok diye..
sorun modemde bağlantılarda veya pc de :oke:
Zaten sorun bu 3 ünden birinde ama hepsi önceden sapa sağlamdı özelliklede modem daha laptop a geçemden kesintisizdi...Ayrıca TTneT i arayınca oradan ağın gücüne vs. bakıp söylüyorlar...Yani onlardan kaynaklı bir problem varmı diye...AMa bu sorunu onlarda daha çözemedi :S

KayraBey

KayraBey

Üye
Ttnet ile yaptığım bir görüşmede bana söylenen şu :

---Sistem zamanla otomatik olarak hızınızı artırır.8mb'e kadar olan bağlantı desteklediği sürece kendiliğinden yükseliyor.Biz burdan en çok 8mb bağlantı hızı verebiliyoruz ama zamanla bu hız artar.

Dediği çok doğru.Ben bağlantıyı ilk aldğımda 920Kb/sn ile indirme yapıyordum.1 yıl içerisinde bu indirme hızı 1.200kb/sn olarak yükseldi.Bir sürede böyle gittikten sonra sürekli kopmalar olmaya başladı.Önce sistemsel bir arıza olduğu düşündüm ama aslında en büyük sebep tesisatın verilen hızı kaldırmamasıydı.Bunu bildiğim halde çaktırmamak suretiyle arıza kaydı aldırdım.Hızımı 3 mb'e düşürdüler ve kopmalar bitti.Tekrar arayıp hızımı 8'e çıkarttım ve şimdi sorunsuz kullanıyorum.Sende ki bu kopma sorunu da bu olabilir belki.

ANIL

ANIL

Admin
benimde hızım eskiden 8mb ulaşıyordu fakat sonradan 3mb olarak kaldı en fazla 400kb görüyorum. bi ara çok bağlantı kopmaları oluyordu. altyapıdan olsa eskiden 8mb ulaşıyordu şimdi 3mb olarak kaldı. ne yapabilirim?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
benimde hızım eskiden 8mb ulaşıyordu fakat sonradan 3mb olarak kaldı en fazla 400kb görüyorum. bi ara çok bağlantı kopmaları oluyordu. altyapıdan olsa eskiden 8mb ulaşıyordu şimdi 3mb olarak kaldı. ne yapabilirim?

ttnetı ara soyle duzeltırler

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ben bi arayım ahmet abi seni yaptığını yapayım hızı azaltalım sonra tekrar çoğalttırız

Mert045

Mert045

Üye
Evet bağlantı hızı düştükçe kopma azalıyor. Bizede telekomdan gelmişlerdi adam söyledi.

• Beğen
Tepkiler: legolas29
ANIL

ANIL

Admin

ttnetı ara soyle duzeltırler

tamam arayacağım ama büyük ihtimal altyapı yetersizliğinden bahsedecekler. bir de splitter olmasına rağmen telefon açıldığında internet kısa süreli kopuyor buna anlam veremedim.

• Beğen
Tepkiler: legolas29
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

tamam arayacağım ama büyük ihtimal altyapı yetersizliğinden bahsedecekler. bir de splitter olmasına rağmen telefon açıldığında internet kısa süreli kopuyor buna anlam veremedim.
O bana da oluyordu. bazen ... Ve çoğu sorunu splitter'a bağlıyorlar..