ttnet hız testi saçmalığa bakın beyler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buda Belcika Internet Bayisinin Degerleri .. =]

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Aylık 63 Lira+saçmasapan bir telefon ücreti(14 Tl) ödüyorum,günde 5-10 kez internet kesilir.50Gb kotayı 1 byte geçersem hız anında 3Mbit'e düşer..21.Yüzyılda bu tür basit bir sınırlama nedendir anlamam..Zaten Upload konusuna girmek istemiyorum.Çünkü öyle bir şey söz konusu değil.: )
Velhasıl; verdiğimiz paranın karşılığında aldığımız hizmet bellidir.
Hakkımı helal etmiyorum!Yazıklar olsun.

Kapitalizm ..

omr bşr

Üye
Siz turkcell i görseniz ttnet size melek gelir.

MrExpert

Üye
Halinize şükredin ben her ayın 15.gününde. 50gb aşıyorum kalan 15günde 2,5mbit e düşüyor

Aslında sizi düşündüğünden yapıyor. Aşırı hız öldürür

ugur1000

Üye
bende upload hızı 0.15 görünüyor
bi işe yarar diye 50voltluk tel hattını dc ye çevirdim şerit led bağladım süs olarak içe yarıyor beyler

ecel54

Üye
bende sorun yok hız normal ve kesilme yok

KayraBey

Üye
Gençler sakin olun.Herşey zamanla olacak.Bir çoğunuz bilmez.2kb/3kb ile indirme yapılan zamanları.0800 ile başlayan bağlant facialarını.Nete girince meşgule düşen telefonları.Eskiyi bilmeyenler için söylüyorum bunları.Haa unutmadan sonra 146 diye birşey çıkmıştı.Hakkını yemeyelim.Şimdiki hizmet eskiye nazaran Nimet-ül Dehşet yani

nalcam22

Üye

Aslında sizi düşündüğünden yapıyor. Aşırı hız öldürür

bu halde bile güldürdü tebrikler

- - - Eklendi - - -

niye mecbursunuz?

malesef alt yapıyı hep ttnet yapıyo bunu kimse bilmiyo bu aveanın türkcelin felan bir çok yerde ttnet yapıyo alt yapıyı

- - - Eklendi - - -

bende upload hızı 0.15 görünüyor
bi işe yarar diye 50voltluk tel hattını dc ye çevirdim şerit led bağladım süs olarak içe yarıyor beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...